HAMAROSAN ÚJABB ROBBANTÁSOK VÁRHATÓAK

HAMAROSAN ÚJABB ROBBANTÁSOK VÁRHATÓAK.

HAMAROSAN ÚJABB ROBBANTÁSOK VÁRHATÓAK

[good_old_share]

A mostani merénylet még csak a kezdet.  Hamarosan újabb robbantások várhatóak Európa szerte.

 

Így vélekedik Georg Spöttle, biztonságpolitikai szakértő.

Georg Spöttle telefonon keresztül kommentálta a brüsszeli eseményeket. Elmondta: bármelyik európai nagyvárosban lehetnek terrortámadások az elkövetkező órákban, napokban, így fokozott biztonsági intézkedések lennének szükségesek különösen a repülőtereken.„A reptereket kívülről nem védik, bármikor be lehet menni a budapesti, a berlini, vagy a brüsszeli repülőtérre is.”

Véleménye szerint a metróalagútban robbanthattak, mivel a detonáció egy zárt térben nagyobb, mint egy metróállomáson lenne. Valószínűleg öngyilkos merénylő robbanthatott, mivel az elhagyott csomagokra már mindenki nagyon ügyel. Ahogy elmondta, a ruha alatt a robbanószerkezet észrevehetetlen.

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

„Az Iszlám Államnak az célja, hogy minél több keresztényt, akik az ő szemükben hitetlenek, meggyilkoljanak, destabilizálják az országot és megmutassák, hogy tőlük félni kell. Egy aszimmetrikus háború zajlik Európa szívében köztünk és a terroristák és az IÁ között.”Közben az Európai Bizottság elrendelte dolgozói számára, akik még nem indultak el, azok ne is tegyék; az összes metróállomást is lezárták Brüsszelben. A belga légügyi irányító központ tájékoztatása szerint a brüsszeli Zaventem repülőtérre kedd reggel biztonságosan megérkezett utolsó járatok között volt a budapesti járat.

Mindeközben kiderült, hogy a repülőtéren találtak egy harmadik pokolgépet is.

Kedves Olvasónk! A Facebook korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, így a közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes

Facebook hozzászólások