SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ SZERREL SZABADULT MEG A RÁKTÓL

SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ SZERREL SZABADULT MEG A RÁKTÓL
loading...

A 63 éves férfi biztos benne, hogy saját készítésű kannabisz olaja gyógyította ki a májrákból.

Amikor 2009-ben, munka közben minden előzmény nélkül elájultam, tudtam, hogy nagy baj van. Épp ezért nem vágott gyomorszájon, amikor az orvosom közölte velem, hogy májrákom van. Tudtam, hogy a helyzetem nem túl rózsás, de bíztam benne, hogy van rá mód, hogy meggyógyuljak" – idézte a 63 éves Mike Cutlert a brit Daily Mail. A kilencszeres nagypapa nemsokkal a diagnózis után már a műtőasztalon feküdt: orvosai májátültetést hajtottak végre rajta, hogy megszabadítsák a rákos sejtektől.


Egy ideig úgy tűnt, a kezelés sikeres, és Mike meggyógyul, csakhogy három évvel később, egy 2012-es rutinellenőrzés után az orvos ismét rákos sejteket talált Mike májában. „Mindenkire dühös voltam" – emlékszik vissza legsötétebb időszakára az idős férfi. „Képtelen voltam elfogadni, hogy a betegség visszatért, és hogy bármit tettem is addig, teljesen felesleges volt."

Mike-nak ebben az időszakban saját bevallás szerint egyetlen társa maradt: a laptopja. „Emlékszem, szünet nélkül azt kutattam, mik azok az alternatív szerek, amik segíthetnének rajtam. Sok mindent kipróbáltam, a szerek többségét eredmények nélkül" – mondja, majd hozzáteszi végül egy Youtube-videóra bukkant, amiben a kannabisz olaj gyógyító hatásáról számoltak be.

loading...

Úgy döntöttem, mivel nincs vesztenivalóm, kipróbálom a szert." Az idős férfi ezután elárulta, az első adag fűhöz egy dealeren keresztül jutott hozzá, majd a növényből saját kezűleg kannabisz olaj kapszulákat készített. „Naponta csak egyet szedtem be" – mesélte Mike, aki már három nap múlva érezte a szer hatékonyságát. Végül idén májusban Mike úgy döntött, újra megvizsgáltatja magát.


A tesztek után legnagyobb meglepetésére orvosa azzal a hírrel fogadta, hogy az új májából eltűntek a rákos sejtek. „Nem hittem a fülemnek. Azt gondoltam, a halálos ítéletemet fogom tőle hallani, erre közölte velem, hogy egészséges vagyok." A 63 éves nagypapa most úgy érzi, ő a világ legszerencsésebb embere, a gyógyulás receptjét pedig minél több emberrel szeretné megosztani, ezért szinte minden olyan eseményen részt vesz, ahol az orvosi marihuána használatának legalizálásáról esik szó.

Mike történetét egyébként alátámasztja egy a múlt héten publikált tudományos kutatás is, amit az East Anglia Egyetem kutatói végeztek. Ebből kiderült, hogy a kannabiszban található pszichoaktív összetevő, az úgynevezett THC lelassíthatja a rákos sejtek növekedését. Dr. Kat Arney, a kutatás vezetője elmondta, az egereken, vagy laborban növesztett sejtekkel végzett kísérletek azért hasznosak, mert azt mutatják meg, molekuláris szinten hogyan hatnak a kannabinoidok a rákos sejtekre.-Legendavadasz

Read previous post:
ÍGY TESZI TÖNKRE AZ EGÉSZSÉGET AZ ENERGIAITAL
ÍGY TESZI TÖNKRE AZ EGÉSZSÉGET AZ ENERGIAITAL

Az energiaitalok káros hatásait már számtalan kutatás bizonyította. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy sokan (köztük rengeteg fiatal) még mindig nem...

6 SZORONGÁSOLDÓ PONT A TESTEN.
6 SZORONGÁSOLDÓ PONT A TESTEN

6 SZORONGÁSOLDÓ PONT A TESTEN Néha bármit megtennénk azért, hogy pattanásig feszült idegességünket csillapítsuk. Ilyenkor nem árt, ha teljesen természetes...

Close