SZÓDABIKARBÓNÁS ENERGIANÖVELŐ ITAL

Ma egyre több energiaital kínálja magát az üzletekben, és ha jobban megfigyeljük, akkor főként városi, gyakran nagyon fiatal fiúk hódolnak ezeknek az üdítőknek. Kérdés az, hogy a parkban sétáló, ücsörgő tinédzsereknek miért elengedhetetlen az energia, hiszen nekik amúgy nagy kellene legyen a mozgásigényük. 


Ne hagyjuk, hogy átverjenek minket a feliratok, hiszen az energiaitalokban található anyagok inkább károsak az egészségre, még függőséget is okozhatnak, mintsem növelnék munkabírásunkat.
Ehelyett ott van a szódabikarbónás ital, ami viszont valóban lendületet biztosít egész napra, és ezzel már nagyapáink is tisztában voltak, akiknek valóban kellet a plusz erő.

Az energetizáló kúrát félévente kell megismételni, egy vagy két hétig minden reggel kell felhajtani a keveréket, de csak napi egyszer, nem szabad túlzásba vinni.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Íme az elkészítés: kell 4 dl víz, 1 teáskanál szódabikarbóna, egy kis ecet, vagy citromlé. Ezeket össze kell keverni és meginni.

Az energianövelés mellet még lúgosítjuk a szervezetünket, a szív- és érrendszeri betegségeket is ki lehet védeni, de gyomorfájás esetén is jobb bármilyen fájdalomcsillapítónál és az immunrendszernek is jót tesz.
Kedves Olvasónk!
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!
Szólj hozzá

Hozzászólás