BANKOT RABOLTAK A TERRORKÉSZÜLTSÉG ALATT

BANKOT RABOLTAK A TERRORKÉSZÜLTSÉG ALATT

Kiraboltak egy bankot a Népszínház utcában.

[good_old_share]

A terrorkészültség alatt, azért simán ki lehet rabolni egy bankot is.

Kiadták a felvételek is a rablásról. A videón jól látható, hogy a bankrabló bemegy, majd szépen lazán bepakolja egy zacskóba a pénzt, és lelép.

Szerda este 6 felé ment be a bankba, majd a hírek szerint egy fegyverrel, vagy annak látszó tárggyal, pénzt követelt az alkalmazottól.

loading...

A rabló körülbelül 25 és 35 év közötti, 170-175 centiméter magas, átlagos testalkatú férfi. A férfi nem igazán foglalkozott azzal, hogy eltakarja az arcát, hiszen csak egy szürke-fehér csíkos kötött sapkát viselt, fekete keretű szemüveget, és krém színű dzsekit, valamint kék farmernadrágot, és fekete cipőt.

Ilyen bankrablásokból rengeteg van a világban, és többször megesett már Magyarországon is, azonban ebben most van valami különlegesség. Az országban ugyanis másodfokú terrorkészültség van, ami azt jelenti, hogy rendőrök és katonák járőröznek az egész városban géppisztolyokkal.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Tehát a másodfokú terrorkészültség alatt, az a sok rendőr, a géppisztolyokkal végig járja az utakat, ez a férfi pedig csak besétál a bankba, majd kirabolja, és senki sem veszi észre, pedig a hírek szerint nem is olyan messze tőle, ott volt egy járőr csapat.

Ha akkora terrorkészültség van, hogy egy bankrablót sem vesznek észre, akkor mi lenne, ha tényleg itt robbantanának a terroristák? Talán valamikor feltűnne nekik, hogy valami durrant egy nagyot. Igazából ez már vicc kategória.

Facebook hozzászólások