A GAZDÁK MÁR FELFEGYVERKEZTEK – MIGRÁNSOK

Valljuk be őszintén: már nem csak a határainkon kívüli a fenyegetés, hanem hazánkban is napról napra erősödik, ahogy nő a fővárosunkat is elözönlő menekültek száma.
loading...

A GAZDÁK MÁR FELFEGYVERKEZTEK – MIGRÁNSOK

Felfegyverkeztek a gazdák a határ túloldalán

Fotó: www.greeleygazette.com [cn-social-icon]

Már több cikkben is foglalkoztunk a modernkori népvándorlás okozta égető problémával.

 

A jelenség rendkívül hirtelen indult, és úgy néz ki, hogy napról napra erősödik az Európára nehezedő nyomás. Valljuk be őszintén: már nem csak a határainkon kívüli a fenyegetés, hanem hazánkban is napról napra erősödik, ahogy nő a fővárosunkat is elözönlő menekültek száma. 


Egyre inkább bizonyossá válik, hogy a kormány már képtelen kezelni a problémát.

Félnek a tömegével érkező menekültektől a szerb határ túloldalán élő gazdák, mert – ahogy mondják – a most érkezők már agresszívebbek a többinél.

loading...Sokan már fegyvert is vásároltak, mert a menekülők közül többen napokra elfoglalják a tanyákat és szép szóval már nem lehet őket kimozdítani onnan. Ottjártunkkor egy férfi ült le egy porta sarkában, a társait várta. A tanya tulajdonosa hiába kérlelte, nem mozdult, végül a rendőrök tudták mozdulásra bírni. A helyiek attól tartanak, hogy a kerítés megépítése után, beragadnak hozzájuk a menekültek.

Tisztelt Olvasóink !
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnének az oldalunk frissítéseiről húzzák az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipálják ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes

 [cn-social-icon]

Read previous post:
TÉNYEK AZ ALVÁSPARALÍZISRŐL
TÉNYEK AZ ALVÁSPARALÍZISRŐL

Az alvásparalízis mostanában egyre népszerűbb téma, rengetegen démonokra vagy természetfeletti erőkre fogják, de az igazság az, hogy az alvásparalízis bárkivel...

TELEPÍTETTED A WINDOWS 10-ET? LŐTTEK A MAGÁNSZFÉRÁDNAK.
TELEPÍTETTED A WINDOWS 10-ET? LŐTTEK A MAGÁNSZFÉRÁDNAK

TELEPÍTETTED A WINDOWS 10-ET? LŐTTEK A MAGÁNSZFÉRÁDNAK [cn-social-icon] A Microsoft megkezdte –a saját bevallása szerint minden idők legnagyobb szoftverfrissítési eseményét,...

Close