KERESI A RENDŐRSÉG AZ ALULJÁRÓBAN VEREKEDŐ KÉT FÉRFIT

KERESI A RENDŐRSÉG AZ ALULJÁRÓBAN VEREKEDŐ KÉT FÉRFIT
loading...

Keresi a rendőrség az aluljáróban verekedő két férfit.


[good_old_share]

Vajon ezek az emberek nem tudják, hogy veszi őket a kamera?
loading...

Az eset június 7.-én történt, de a rendőrség most tette közzé a felvételeket, és a lakosság segítségét kérik a két férfi megtalálásához.

A két férfi a Határ úti aluljáróban súlyosan bántalmazott egy férfit, és előtte zaklattak egy nőt is.

Először egy villamospótló buszon kötöttek bele egy nőbe, és nem is hagyták békén. Majd később egy férfi a védelmére kelt, mire a két férfi közül az egyik ököllel megütötte.

A rendőrség most súlyos testi sértés bűntette miatt nyomoz, és továbbra is keresik a két elkövetőt.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az egyik elkövető 20-30 év körüli, körülbelül 180-185 centi magas, erős, kövér testalkatú, arcszőrzet nélküli, fejtetőig borotvált, fejtetőn rövid hajú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor barnás-zöld színű kapucnis felsőt, kék farmernadrágot, piros edzőcipőt, fekete színű egyvállas táskát viselt.

Társa 20-30 év közötti, körülbelül 180-185 centi magas, fejtetőig rövidebbre nyírt, fejtetőn rövid barna, oldalra zselézett hajú, körszakállú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor fekete kapucnis melegítőfelsőt, szürke rövidnadrágot és piros sportcipőt viselt.

A bűncselekményt szerencsére rögzítette a kamera, így valószínűleg a felvételnek és a személyleírásnak köszönhetően többen felismerik majd őket.

Aki felismeri a felvételen látható két férfit, és van információja a személyazonosságukról, tartózkodási helyükről, vagy bármilyen más információval segíteni tud a rendőrségnek az elfogásukban, az névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívók valamelyikén.
Egyébként nem értjük, hogy egyes embereket mi vezérel arra, hogy csak úgy véletlenszerűen belekössenek egy emberbe, és megtámadjanak egy máikat, aki jogosan áll ki a sértett mellett.

Reméljük, hogy minél hamarabb elkapják őket.

loading…


[apss_share]

loading…


Read previous post:
EGY KANADAI ÉTTEREM INGYEN ADJA AZ ÉTELT A RÁSZORULÓKNAK
EGY KANADAI ÉTTEREM INGYEN ADJA AZ ÉTELT A RÁSZORULÓKNAK

Egy kanadai étterem ingyen adja az ételt a rászorulóknak. [good_old_share] A tulajok ezzel szeretnének segíteni azokon, akiknek nincs pénzük ételre....

MEGTÖRTÉNT! MEGINDULT AZ ELJÁRÁS SOROS GYÖRGY ELLEN!
MEGTÖRTÉNT! MEGINDULT AZ ELJÁRÁS SOROS GYÖRGY ELLEN!

MEGTÖRTÉNT! MEGINDULT AZ ELJÁRÁS SOROS GYÖRGY ELLEN! [good_old_share] Megtörtént, de a feljelentéshez, és a Soros György elleni eljáráshoz Olaszország kellett....

Close