KERESI A RENDŐRSÉG AZ ALULJÁRÓBAN VEREKEDŐ KÉT FÉRFIT

KERESI A RENDŐRSÉG AZ ALULJÁRÓBAN VEREKEDŐ KÉT FÉRFIT

Keresi a rendőrség az aluljáróban verekedő két férfit.


[good_old_share]

Vajon ezek az emberek nem tudják, hogy veszi őket a kamera?
Az eset június 7.-én történt, de a rendőrség most tette közzé a felvételeket, és a lakosság segítségét kérik a két férfi megtalálásához.

A két férfi a Határ úti aluljáróban súlyosan bántalmazott egy férfit, és előtte zaklattak egy nőt is.

loading...

Először egy villamospótló buszon kötöttek bele egy nőbe, és nem is hagyták békén. Majd később egy férfi a védelmére kelt, mire a két férfi közül az egyik ököllel megütötte.

A rendőrség most súlyos testi sértés bűntette miatt nyomoz, és továbbra is keresik a két elkövetőt.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az egyik elkövető 20-30 év körüli, körülbelül 180-185 centi magas, erős, kövér testalkatú, arcszőrzet nélküli, fejtetőig borotvált, fejtetőn rövid hajú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor barnás-zöld színű kapucnis felsőt, kék farmernadrágot, piros edzőcipőt, fekete színű egyvállas táskát viselt.

Társa 20-30 év közötti, körülbelül 180-185 centi magas, fejtetőig rövidebbre nyírt, fejtetőn rövid barna, oldalra zselézett hajú, körszakállú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor fekete kapucnis melegítőfelsőt, szürke rövidnadrágot és piros sportcipőt viselt.

A bűncselekményt szerencsére rögzítette a kamera, így valószínűleg a felvételnek és a személyleírásnak köszönhetően többen felismerik majd őket.

Aki felismeri a felvételen látható két férfit, és van információja a személyazonosságukról, tartózkodási helyükről, vagy bármilyen más információval segíteni tud a rendőrségnek az elfogásukban, az névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívók valamelyikén.
Egyébként nem értjük, hogy egyes embereket mi vezérel arra, hogy csak úgy véletlenszerűen belekössenek egy emberbe, és megtámadjanak egy máikat, aki jogosan áll ki a sértett mellett.

Reméljük, hogy minél hamarabb elkapják őket.

loading…


[apss_share]

loading…


Facebook hozzászólások