EGY KANADAI ÉTTEREM INGYEN ADJA AZ ÉTELT A RÁSZORULÓKNAK

EGY KANADAI ÉTTEREM INGYEN ADJA AZ ÉTELT A RÁSZORULÓKNAK
loading...

Egy kanadai étterem ingyen adja az ételt a rászorulóknak.

[good_old_share]


A tulajok ezzel szeretnének segíteni azokon, akiknek nincs pénzük ételre.

A kanadai étterem tulajdonosai nem rég kiakasztottak egy táblát az éttermükre, amiben leírják, hogy a rászorulók ingyen kapnak ételt, ha szükségük van rá.
Az éttermet két iraki férfi vezeti, akik még 1992-ben menekültek el Irakból.

loading...

Azért döntöttek úgy, hogy a rászorulókon segíteni fognak, mert ők is tudják, hogy milyen az, amikor az ember semmilyen segítséget sem kap.

A két férfi elmondta, hogy ők is pontosan tudják, hogy milyen érzés ilyen elveszetten élni, és hogy ők is szörnyű dolgokon mentek keresztül akkor, amikor elmenekültek az otthonukból. Mára azonban már étterem tulajdonosokká váltak, azonban a jó élet ellenére, nem felejtették el azt, hogy milyen is volt az elején.

Korábban is foglalkoztak már jótékonykodással, de aztán rájöttek, hogy végülis van egy éttermük, és ebben is jótékonykodhatnának.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A helyiek nagyon boldogok, és büszkék a két étteremtulajdonosra, hogy ilyen sokat segítenek a rászorulókon. Ráadásul a környékbeli hajléktalanok, és rászorulók nem is úgy kezelik az ingyen ételt mint ahogyan arra számítani lehetett.

Valószínűleg sokan azt gondolják, hogy napi szinten odajárnak az emberek az ingyen ételért, még olyanok is, akiknek kincs szüksége rá, azonban ez nem így van.

A két férfi elmondta, hogy szinte tényleg csak a rászorulók járnak be, és nem próbálják meg olyan emberek kihasználni a lehetőséget, akiknek egyébként telne rá.
Ráadásul a rászorulók is csak ritkábban járnak be, mert nem szeretnének élősködni az éttermen.

Ráadásul rengeteg olyan ember van, akik nem hajlandóak elfogadni az ingyen ételt, így az ételért cserébe beállnak mosogatni, vagy takarítani, pedig nem kéri tőlük senki.

Szóval az étterem egyenlőre nagyon jól megy, és bízunk benne, hogy továbbra is ilyen jól fog működni.

Ha tetszett a cikk, akkor oszd meg másokkal is.

[good_old_share]

loading…


Read previous post:
MEGTÖRTÉNT! MEGINDULT AZ ELJÁRÁS SOROS GYÖRGY ELLEN!
MEGTÖRTÉNT! MEGINDULT AZ ELJÁRÁS SOROS GYÖRGY ELLEN!

MEGTÖRTÉNT! MEGINDULT AZ ELJÁRÁS SOROS GYÖRGY ELLEN! [good_old_share] Megtörtént, de a feljelentéshez, és a Soros György elleni eljáráshoz Olaszország kellett....

ZSOLT KI AKARTA ENGESZTELNI A BARÁTNŐJÉT, EZÉRT ELLOPOTT EGY BEVÁSÁRLÓKOCSINYI CSOKIT
ZSOLT KI AKARTA ENGESZTELNI A BARÁTNŐJÉT, EZÉRT ELLOPOTT EGY BEVÁSÁRLÓKOCSINYI CSOKIT

Zsolt ki akarta engesztelni a barátnőjét, ezért ellopott egy egész bevásárlókocsinyi csokit. [good_old_share] Természetesen a rendőrség elfogta, így nem tudni,...

Close