HOGY SENKI NE FÁZZON TÉLEN – INGYEN SEGÍTENEK!

HOGY SENKI NE FÁZZON TÉLEN – INGYEN SEGÍTENEK!

HOGY SENKI NE FÁZZON TÉLEN – INGYEN SEGÍTENEK!

Rohanó világunkban egyre nehezebben alakulnak ki emberi kapcsolatok, és ezzel együtt sajnos az is valódi „csodaszámba megy”, ha valaki önzetlenül, ingyen segít az arra rászoruló embertársain.

[cn-social-icon]

Két fiatalember úgy döntött, hogy szabadidejét is feláldozza azért, hogy segítséget nyújtson azoknak az embereknek, akik erre rászorulnak. Mindezt teljesen ingyen!A legnagyobb közösségi oldalon tették közzé az alábbi bejelentésüket:

Tisztelt Szigetszentmiklósi Lakosok!

Szeretnénk meleg otthont biztosítani a rászorulóknak, első körben az időseknek, akik kézzel vágják a tüzelőiket.

Tapasztaltam, hogy sok család marad télen tüzelő nélkül, mert nem engedhetik meg maguknak a hasogatott tüzelőt.

loading...

Szeretnénk ezen változtatni. Robival fizikai munkát vállalunk szombatonként. A munkát ingyenesen végezzük, a költségeinket magunk viseljük.

Tisztelettel tájékoztatom a fák tulajdonosait, hogy amennyiben a kertjükben kivágandó fákat a rászorultaknak adományozzák, akkor mi azt szakszerűen kivágjuk és elszállítjuk.

Kollégám a fák kivágására szakképesítéssel rendelkezik, én pedig a segédmunkát, szállítást vállalom.

Senki nem fázhat télen, Szigetszentmiklóson. Köszönjük!

A hír gyorsan terjedt, és a felhívásnak meg is lett az eredménye. Barabás Botond a Facebook oldalán jelentette be, hogy annyi jószándékú felajánlást kaptak fakivágásra, hogy azzal Karácsonyig biztosan tudják támogatni a rászorulókat!

A történetnek itt még nincs vége. Barabás Botond szintén a Facebookon tette közzé az alábbi bejelentést:Erdélyi Csabától kaptunk két Stihl láncot, 20 liter benzint és még két liter olajat.

Kedvességét nem lehetett visszautasítani. A szigethalmi bolt előtt találkoztunk velük.

Ennyi adománnyal tavaszig vághatjuk a fákat az időseknek, hogy legyen téli tüzelőjük. Szombaton ismét megyünk.

Köszönjük az igazán nagy ajándékokat, amit csak erre a munkákra szánunk.

Mi pedig bízunk benne, hogy elindult egy olyan kezdeményezés, amelyhez sokan csatlakoznak majd, és így gyakran mutathatunk be olyan embereket, akiknek az önzetlen segítség nem teher.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/ [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások