VAN, AKI VALÓBAN LE AKARJA GYŐZNI A TERRORIZMUST. ÉS VANNAK OLYANOK, AKIK CSAK BESZÉLNEK. MI LEHET ENNEK AZ OKA?

VAN, AKI VALÓBAN LE AKARJA GYŐZNI A TERRORIZMUST. ÉS VANNAK OLYANOK, AKIK CSAK BESZÉLNEK. MI LEHET ENNEK AZ OKA?
loading...

VAN, AKI  VALÓBAN LE AKARJA GYŐZNI A TERRORIZMUST. ÉS VANNAK OLYANOK, AKIK CSAK BESZÉLNEK. MI LEHET ENNEK AZ OKA?

[good_old_share]

Ahogy azt már megszokhattuk, ismét egy fősodratú média által elhallgatott hírről kell beszámolnunk.
Mint ismeretes, a nizzai terrortámadás miatt rengeteg ember vesztette életét, és több mint kétszáz sebesültről érkezett hír.

Ahogy azt már megszokhattuk, minden terrortámadás után a világ vezetői együttérzésüket fejezik ki, üzenetet küldenek a részvétnyújtásukkal. Folyamatosan arról beszélnek, hogy „most aztán már tényleg meg kell állítani a terrorizmust, valóban össze kell fogni”, de amint ez jól látható, a nagy szavakat valódi tettek és eredmények nem igazán követik.

Csak beszélnek és beszélnek, és az idő előrehaladtával egyre több ártatlan ember veszti életét Európa szerte.

loading...
Európa vezetői bénultan (és tétlenül??) szemlélik az eseményeket. Jól érzékeli ezt a nép is. Ezt erősíti az a hír, mely szerint kifújolta és kifütyülte a tömeg Manuel Valls francia kormányfőt a nizzai terrortámadás miatt tartott megemlékezésen.

"Mondjon le! Gyilkosok!" – hangos kiabálással fogadták Manuel Valls francia kormányfőt Nizzában, ahol rengeteg ember gyűlt össze, hogy az áldozatokra emlékezzen.

Hány ártatlan embernek kell még meghalnia? Meddig mehet ez még így? Ki állítja meg a terrorizmust? Miért nincs nemzetközi összefogás?

Kellemetlen kérdések ezek. Főleg azok után, hogy a nagyhatalmak vezetői (szavakban) minden esetben az összefogást, és a terrorellenes hatékony fellépést sürgetik.

“Állj fel Európa! Együtt legyőzzük őket!” – üzente Putyin.

 

Viszont ezt a hírt már nem akarják meghallani azok a vezetők, akik jól láthatóan eddig képtelenek voltak megoldani az Európát fenyegető állandó veszélyt.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Nem csak a vezetők nem akarják meghallani Putyin üzenetét, de a vezető médiák is hallgatnak róla. Vajon mi lehet ennek az oka?
Putyin már számos alkalommal kínálta fel a segítségét, és szólított fel összefogásara. Most ismét felszólította Európát, hogy álljon talpra, és győzzék le együtt az Iszlám Államot! Kijelentette, hogy kész együttműködni Franciaországgal a terrorellenes mozgalomban.

Szerinted lesz valódi nemzetközi összefogás? Miért nem akarják Európa vezetői meghallani Putyin üzenetét?

Read previous post:
JELEK, AMIK ARRA UTALNAK, HOGY NEM ISZOL ELÉG VIZET
JELEK, AMIK ARRA UTALNAK, HOGY NEM ISZOL ELÉG VIZET

Néhány jel, ami arra utal, hogy kevés vizet iszol. [good_old_share] Ha érzel magadon valamit ezekből a jelekből, akkor érdemes több...

MOSÓGÉPBE RAKTA A RÉSZEG BÉBISZITTER, A HÁROM ÉVES GYERMEKET
MOSÓGÉPBE RAKTA A RÉSZEG BÉBISZITTER, A HÁROM ÉVES GYERMEKET

Ez is bizonyítja, hogy sosem szabad egy idegenre bízni a gyermekünket. [good_old_share] Felháborító eset. Egy 14 éves bébiszitter a mosógépbe...

Close