ÍGY LÁTJA A VILÁGOT A TESLA ÖNVEZETŐ AUTÓJA – VIDEÓ

ÍGY LÁTJA A VILÁGOT A TESLA ÖNVEZETŐ AUTÓJA - VIDEÓ
loading...

Így látja a világot a Tesla önvezető autója.


[good_old_share]

Videón mutatták be, hogy hogyan működik a Tesla.
Az autó képes emberi beavatkozás nélkül eljutni egyik helyről a másikra, majd aztán saját magától leparkolni emberi beavatkozás nélkül, de akár akkor is leparkol, ha mi már kiszálltunk az autóból.

Persze mindezt elméletileg balesetmentesen végzi el.

loading...

Természetesen az autót rengeteg szenzorral és érzékelővel felszerelték azért, hogy mindezt balesetmentesen kivitelezni is tudják, és úgy tűnik, hogy egyenlőre remekül működnek az autók.

Bár lehetett róla hallani, hogy néhány esetben volt fennakadás, és nem úgy manőverezett az autó, ahogyan kellett volna, de mindent összevetve egész jól működnek, és természetesen ez ennél csak jobb lesz.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A rengeteg érzékelőre és szenzorra bizony szükség is van, és szinte mindent érzékelnek.

Az útvonalakat, közúti jelzéseket, a lámpák fényét, a gyalogosok és más autók pozícióját. Most pedig videón is megnézhetjük azt, hogy hogyan is működik pontosan egy ilyen autó, és hogy a különböző szenzorok milyen munkát végeznek.
Bár látható, hogy az autó szinte tökéletesen működik önvezető módban, de azért én személy szerint nem szívesen bíznám az életemet egy önvezető autóra.

Ha tetszett a videó, akkor oszd meg másokkal is, valamint írd meg nekünk kommentben, hogy te kipróbálnád-e.
[apss_share]

loading…


Read previous post:
ÉRDEKES TÉNYEK AZ UNIVERZUMRÓL
ÉRDEKES TÉNYEK AZ UNIVERZUMRÓL

Érdekes tények az univerzumról. [good_old_share] Érdekes dolgokat derítettek ki. A hétköznapi emberek nagyon keveset foglalkoznak az univerzummal, és kevés dolgot...

EGY ÉTTEREM HŰTŐBE TESZI A MARADÉKOT, HOGY ELVIHESSÉK A HAJLÉKTALANOK
EGY ÉTTEREM HŰTŐBE TESZI A MARADÉKOT, HOGY ELVIHESSÉK A HAJLÉKTALANOK

Egy étterem minden nap egy kinti hűtőbe teszi a maradékot, hogy elvihessék a hajléktalanok. [good_old_share] Megható történet. Manapság rengeteg hajléktalan...

Close