AZ IGAZI BARÁTSÁG JELLEMZŐI

AZ IGAZI BARÁTSÁG JELLEMZŐI
loading...

Rengeteg kutatás bizonyítja hogy az emberi kapcsolatok nagy hatással vannak az egészségünkre. A közeli kapcsolatok terén pedig a barátok szerepe kiemelt helyet foglal el. A barátságok nem csak nyugtatnak, segítenek csökkenteni a stresszt.

[cn-social-icon]

1. Fókuszban a jó: Az igaz barátokat nem kell lenyűgözni. Átlátnak a felszínen, és értékelik a jó tulajdonságokat benned.

2. Valódi kapcsolat: Az igazi barátokkal, lehet nevetni vagy sírni, lehet bolondozni vagy komoly témákról beszélni, bármilyen helyzet is van, mindig lehet érzékelni a köteléket és szoros kapcsolatot.

3. A kedvesség számít: Az igaz barátokat onnan lehet felismerni, hogy akkor is kedvesek és érdeklődnek irántad, amikor nehezebb idők járnak feletted.

loading...

4. Az élet része ha valaki hibázik: Az igaz barátok nem ítélnek el azért, mert hibát követsz el, mindannyian emberek vagyunk, a hibákkal együtt, amik az élet részei. Ezt megtanuljuk, ahogy öregszünk.

5. Erőviszonyok: A barátság nem egy emberről szól, arról hogy az egyik csillag, a másik pedig szolga. A kölcsönös adok-kapok az alapja, ami képes kiegyensúlyozottan működni: a támogatás, gondoskodás, a másik meghallgatása része ennek.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

6. Megbocsájtás: Amikor létrejönnek konfliktusok, akkor az igazi barátok veszik a bátorságot, hogy megoldják, ahelyett, hogy pletykákba fulladna és intrikába. Az igazi barátok megértik egymást és ezért képesek megbocsátóak lenni egymással szemben.

7. Hűség, gondoskodás és kapcsolat: A barátságban, a hűség kulcsfontosságú. Az, hogy tudod, van a hátad mögött valaki bármi is történjen.

8. Hagyni egymást növekedni: Az élet dinamikus és az emberek változnak. Igazi barátok teret adnak egymásnak, majd az idő újrarendezi és csak a nyitott ajtón keresztül érkezhetnek közös felismerések és tapasztalatok.

 

9. Öntözd, ápold: A barátságok olyanok, mint a növények. Gondozni kell őket, az igazi barátok foglalkoznak egymással. Függetlenül attól, hogy minden nap, vagy minden évben a születésnapokon, ez mindig különleges.

10. A jó dolgok megünneplése: Az igazi barátokkal meg lehet ünnepelni a győzelmet. Azt akarják, hogy a legjobb legyen az Ön számára, és valóban boldogok a sikereidtől. A te örömöd, az ő örömük is.

[cn-social-icon]

Read previous post:
TITOKZATOS GÖMBRE BUKKANTAK A MARSON - A TUDÓSOK TANÁCSTALANOK.
TITOKZATOS GÖMBRE BUKKANTAK A MARSON – A TUDÓSOK TANÁCSTALANOK

TITOKZATOS GÖMBRE BUKKANTAK A MARSON - A TUDÓSOK TANÁCSTALANOK   Rekordméretű, a korábbiaknál isnagyobb kőgolyót találtak a Marson. Már sokadik...

VIGYÁZZ A MŰANYAG TÁLBAN MIKRÓZOTT ÉTELLEL! RÁKKELTŐ LEHET!
VIGYÁZZ A MŰANYAG TÁLBAN MIKRÓZOTT ÉTELLEL! RÁKKELTŐ LEHET!

VIGYÁZZ A MŰANYAG TÁLBAN MIKRÓZOTT ÉTELLEL! RÁKKELTŐ LEHET!   Napjainkban már a palackokon és a műanyag termékeken is megtalálható egy...

Close