JÓ, HA TUDOD – TILTOTT ÉTELEK, MÉGIS EGÉSZSÉGESEK

loading...

JÓ, HA TUDOD – TILTOTT ÉTELEK, MÉGIS EGÉSZSÉGESEK

 

Korábban ezek az ételek "tiltólistán" szerepeltek. Manapság azonban egyre több dologról derül ki, hogy a szakértők korábbi ítéletei elhamarkodottak, vagy felületesek voltak. 
  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Természetesen a tapasztalt olvasóink pontosan tudják, hogy bizonyos dolgok megítélése gyakran változik, valószínű, hogy ebben az esetben az élelmiszer-lobbi is közrejátszik. Az alább felsorolt ételek kapcsán már csak azt kell eldönteni, hogy az élelmiszerek korábbi, vagy mostani megitélése a helyes. Tojás – Tiltott a koleszterin miatt

A tojás teli van koleszterinnel, ez igaz, de a hozzáértők szerint ez nem fogja megemelni a testünk koleszterinszintjét, mivel telített zsírtartalma alacsony.

Avokádó – Tiltott a zsír miatt

loading...

Az avokádó teli van egészséges, telítetlen zsírsavakkal és omega-3-mal, amik mind csökkentik a szívbetegség kockázatát.

Krumpli – Tiltott a szénhidrátok miatt

A krumpliban igazából kevesebb a szénhidrát, mint azt a szakértők eleinte gondolták, ráadásul a rostok segíthetnek az anyagcsere rendszerezésében.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Mandula, dió és földimogyoró – Tiltott a zsír miatt

A mogyorófélék manapság már az egészséges ételek listájának elején vannak, mivel a zsírjaik egészségesek a szívnek. Továbbá sztatinokat is tartalmaznak, amik a telítettségérzésben segítenek.

Csokoládé – Tiltott a kalóriák miattAz étcsokoládé javítja a kedvet, csökkenti a stresszt, csökkenti a szívproblémák kockázatát és javítja az agy egészségét.

Tészta – Tiltott a szénhidrátok miatt

Teljes kiőrlésű tészta, olíva olajjal, fehérjével és zöldségekkel lassítja a szénhidrátok felszívódását, így egészséges része lehet az étkezésünknek. – NetExtra.hu 

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnének az oldalunk frissítéseiről húzzák az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipálják ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes 

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Szólj hozzá

Hozzászólás