APPLIKÁCIÓ AMI LEFORDÍTJA A BABASÍRÁST

APPLIKÁCIÓ AMI LEFORDÍTJA A BABASÍRÁST
loading...

Manapság technikailag rendkívül gyorsan fejlődik a világ. Erre jó példa a nemrég kifejlesztett mobil applikáció. A készítők állítják, hogy 92 százalékos pontossággal megállapítja a mobiltelefonos applikáció, hogy miért sír a kicsi.

[cn-social-icon]

Friss szülőként igen nagy fejtörést okozhat, hogy vajon miért sír a gyermek. Erre a helyzetre ígér megoldást az egyik tajvani egyetem elszánt kutatócsoportja, akik olyan alkalmazáson dolgoznak évek óta, amely pontosan lefordítja a sírást.

A csapat jelenleg olyan céget keres, aki vállalja, hogy piacra dobja és sikerre viszi a mobiltelefonos alkalmazást. A Chuan-Yu Chang professzor által vezetett csapat komolyan vette az alkalmazás fejlesztését, több mint 100 ezer mintát tanulmányoztak át a hosszú éveken keresztül hogy elkészíthessék az újdonságot.

A kutatók állítása szerint a babasírást lefordító alkalmazás 92 százalékos pontossággal meg tudja mondani, hogy a baba miért sír.

loading...

Az alkalmazás, ami a csapat szerint sokkal hatékonyabb, mint a már kapható, 4,99 dolláros változat, csak az egy esztendős kor alatti babák esetében használható. Természetesen komoly verseny alakult ki az applikációk fejlesztése terén is, így – mint mindent, érdemes ezt is fenntartásokkal fogadni.

[cn-social-icon]

Read previous post:
AZ OLCSÓBB NÉHA DRÁGÁBB: DUDÁLÓS TŰZIFA ÁRUSOK
AZ OLCSÓBB NÉHA DRÁGÁBB: DUDÁLÓS TŰZIFA ÁRUSOK

Dudálós tűzifa árusok: az olcsóbb néha drágább?   A tűzifa értékesítésben újabb trükköket vetnek be: ma már nem mázsára, hanem...

A LEGNAGYOBB EGÉSZSÉGÜGYI ÁTVERÉSEK
A LEGNAGYOBB EGÉSZSÉGÜGYI ÁTVERÉSEK

A világ legkönnyebb dolga lenne úgy formába lendülni, hogy azért egy centit sem kell lépnünk. Ne dőljünk be az ilyesmit...

Close