SZOMORÚ VIDEÓ, ÍGY REAGÁL AZ ELSŐ SIMOGATÁSRA A BÁNTALMAZOTT KISKUTYA

SZOMORÚ VIDEÓ, ÍGY REAGÁL AZ ELSŐ SIMOGATÁSRA A BÁNTALMAZOTT KISKUTYA

Szívszorító videó, egy bántalmazott kutyáról.

[cn-social-icon]

A napokban kezdett el terjedni a neten az a videó, amin egy kis kölyökkutya látható. A kiskutyát a kezdetektől bántalmazták, így halálosan fél az emberektől.

A kiskutyát a kezdetektől bántották, így valószínűleg el sem tudta képzelni azt, hogy egy ember kedves is lehet.

Priscilla a néhány hónapos keverék kutya szörnyű körülmények között élhetett. Azt nem tudni pontosan hogy hol, és hogyan, és azt sem, hogy kik voltak a gazdái. De az biztos, hogy kiskorától kezdve folyamatosan bántották, így nem is igazán lehet őket gazdának nevezni, és embernek is maximum a legnagyobb jóindulattal.

loading...

A videón jól látszik, hogy a kutya, még attól is halálra rémül, ha ember van a közelében.

A kiskutya még november elején került egy Romániai állatmenhelyre, ahol azonnal kiderült, hogy a bántáson kívül valószínűleg még semmit sem kapott az emberektől. Mára már sikerült megtanulnia azt, hogy nem minden ember rossz, és bántja őt, de ez hosszú időbe telt.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Azóta sikerült szerető otthonra találnia, egy Nagy-Britanniai családnál, ahol szerencsére már jó élete van, és úgy élhet, ahogyan a normális kutyák.

Ha te is az állatbántalmazás ellen vagy, oszd meg ezt a videót, hogy minél többen lássák azt, hogy egy bántalmazott kutya, vagy bármilyen más állat, mennyire megváltozhat ettől.

Kedves Olvasónk!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát, ez azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes
 [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások