HÓ HELYETT JÖN AZ ÓNOS ESŐ

HÓ HELYETT JÖN AZ ÓNOS ESŐ
loading...

Nem kegyes hozzánk az időjárás.

[cn-social-icon]

A hétfői havazás után ma jöhet késő délutánra az ónos eső.

A tegnapi havazás meghozta az eredményét, hiszen nagyban megnőtt a balesetek száma az utakon. Szerencsére ma eddig jobb volt az időjárás, de késő délután most az ónos eső eshet, ami méginkább veszélyezteti az autósokat.

loading...

A magasban már enyhébb, azaz melegebb a levegő, azonban a talaj mentén továbbra is fagypont alatt marad a hőmérséklet az ország nagy részén, így nagyban megnő az ónos eső veszélye, tehát ma este nem érdemes autóba ülni.

Somogy és Zala megyében több órás ónos esőre is lehet számítani, így ezekre a megyékre másodfokú riasztást adtak ki. Baranya és Tolna megyében úgyszintén ónos esőre lehet számítani, de itt csal elsőfokú riasztást adtak ki.

Valamint Komárom-Esztergom, Vas és Veszprém megyében havazás miatt adtak ki figyelmeztetést.

Tehát mostmár elmondhatjuk, hogy ténylegesen megérkezett a tél. Ugyan későn jött, de nagyon hirtelen, ez a tegnapi megnövekedett balesetek számán is meglátszott, amit a mai ónos eső szintén megnövelhet, de reméljük, hogy ma már csökkenni fog a balesetek száma az Országban, és hogy nemsokára enyhül ez a hideg idő.

A vonatokkal minden rendben lesz.

Azt közölték, hogy előreláthatólag a vonatoknál minden úgy fog menni, ahogyan eddig is, és nem kell nagy késésekkel számolni. Az éjjel folyamán a vasúttársaság dolgozói gondoskodtak arról, hogy a váltószerkezetek rendben legyenek, így remélhetőleg nem lesznek fennakadások. Az autósoknak viszont nagyon vigyázniuk kell, hiszen az ónos eső miatt csúszhat az út, ráadásul a legtöbb helyen alapból jegesedés van.

Budapesten 81 munkagép dolgozott az utakon. A 81 munkagéppel eltakarították a havat a fő, és a közösségi útvonalakon, valamint a hidakon, és a felüljárókon is. A gyalogos forgalom sem maradt ki, így a járdákat 149 munkás tisztította.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

[cn-social-icon]

Read previous post:
SZOMORÚ VIDEÓ, ÍGY REAGÁL AZ ELSŐ SIMOGATÁSRA A BÁNTALMAZOTT KISKUTYA
SZOMORÚ VIDEÓ, ÍGY REAGÁL AZ ELSŐ SIMOGATÁSRA A BÁNTALMAZOTT KISKUTYA

Szívszorító videó, egy bántalmazott kutyáról. [cn-social-icon] A napokban kezdett el terjedni a neten az a videó, amin egy kis kölyökkutya...

ÍGY NÉZ KI A TŰZIJÁTÉK, EGY DRÓN SZEMSZÖGÉBŐL
ÍGY NÉZ KI A TŰZIJÁTÉK, EGY DRÓN SZEMSZÖGÉBŐL

Gyönyörű drón felvétel került fel a netre. [cn-social-icon] Mire jó egy drón, ha nem arra, hogy felvegyünk vele egy tűzijátékot?...

Close