EURÓPA MEGMENTÉSE. PERSZE MERKELNEK EZ SEM TETSZIK

EURÓPA MEGMENTÉSE. PERSZE MERKELNEK EZ SEM TETSZIK.

EURÓPA MEGMENTÉSE. PERSZE MERKELNEK EZ SEM TETSZIK

[good_old_share]

MEGOLDÁS A MIGRÁNSVÁLSÁGRA! TERMÉSZETESEN MERKELNEK EZ SEM TETSZIK

 

A megoldási javaslat szerint nem lenne szükség kvótarendszerre, kerítésekre, ellenőrző áteresztő pontokra és még az Európai országok között érezhető egyre nagyobb feszültség is megszűnne.
Természetesen Merkelnek ez sem tetszik. Sőt! A jelek szerint meg sem akarja hallani. Vajon miért?

A Német rt.com jelentése szerint a német eurószkeptikus és migránsellenes párt (AFD) olyan ötlettel állt elő, ami végre békét hozna az uniós tagállamok között migránsügyben.

A javaslat alapján észak-európai (eddigi) lakatlan szigeteken kellene hatalmas menekülttáborokat kialakítani, ahová a menekülteket el lehetne helyezni, míg hazájukban helyre áll a rend. Ez teljes mértékben tehermentesítené Európát, megszűnne a terrorveszély, és az Európai Unió lakói is megnyugodhatnának. Ezzel együtt a tagállamokba visszatérhetne a megszokott Európai élet.

loading...

Ezt a javaslatot viszont sem Merkel, sem pedig más vezető Uniós politikus meg sem akarja hallani.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Ha finoman akarnánk fogalmazni, akkor azt mondhatnánk, hogy úgy csinálnak, mintha nem hallanák meg, de ne fogalmazzunk finoman! A vezető Európai politikusok további migránstömegekkel akarják elárasztani Európát, és azokat szervezetten szét akarják osztani a tagállamok között.
Ez nem titok, nyíltan ez mellet érvelnek, kampányolnak, és mindent elkövetnek annak érdekében, hogy ez a „nagyszerű ötlet” megvalósuljon.

Merkel egyenesen arról beszél, hogy arra kell törekedni, hogy a német vállalatok felvegyék a beérkező “olcsó és képzett munkaerőt”. Úgy tűnik, hogy az cseppet sem zavarja az EU-s vezetőket, hogy az Uniós állampolgárok túlnyomó többsége nem így látja.

Szerinted mi az igazi céljuk az Európai Unió vezetőinek? Forrás. Forrás

Kedves Olvasónk!
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE! https://www.facebook.com/Erdekes
Facebook hozzászólások