MI AZ IGAZSÁG? A SOFŐR VALLOMÁSA.

MEGSZÓLALT A MEGVERT UBER SOFŐR - VIDEÓ
loading...

Előbb vagy utóbb mindenre fény derül. Most megszólalt a megvert Uber sofőr, de a riport után újabb kérdések merültek fel.

[cn-social-icon]

Elmesélte azt, hogy péntek éjjel hogyan támadták meg.

Korábban már megírtuk, hogy péntek éjjel megvertek egy Uber sofőrt, és a hat támadóból legalább ketten taxisok voltak.

loading...

A sofőrt kihívták egy helyre, de az utasa nem volt ott, majd egy részeg férfi odament hozzá, és mikor meglátta az Uber alkalmazást letörte az autó visszapillantó tükrét. Ezután dulakodni kezdtek, majd még öt férfi támadt a sofőrre.

A férfi agyrázkódást kapott, betört az orra, és megrepedtek a bordái. A rendőrség pedig eljárást indított az ügyben, és elfogott két támadót.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Mivel az utas nem volt a helyszínen, a férfira pedig hatan rátámadtak, így az is előfordulhat, hogy esetleg ez egy megtervezett támadás volt, és csapdába csalták a sofőrt. Neked mi a véleményed? Az oldal alján megírhatod.

Az interjút az INDEX készítette.

Használt személygépkocsi, eladó ingatlan, otthon végezhető munka, olcsó mobiltelefon, eladó laptop…stb. Ingyen apróhirdetések. Add fel te is a hirdetésed! KATTINTS!

[cn-social-icon]

Read previous post:
TAXISOK VERTEK MEG EGY UBER SOFŐRT
TAXISOK VERTEK MEG EGY UBER SOFŐRT

Megvertek egy Uber sofőrt Budapesten. [cn-social-icon] A támadást nem taxisok kezdték, de később ők is csatlakoztak. Hatan ütötték és rúgták...

AZ UNIÓ MEGÁSTA A SAJÁT SIRJÁT? MI LESZ VELED EURÓPA? MEGDÖBBENTŐ TÉNYEK RÖVIDEN.
AZ UNIÓ MEGÁSTA A SAJÁT SIRJÁT? MI LESZ VELED EURÓPA? MEGDÖBBENTŐ TÉNYEK RÖVIDEN

AZ UNIÓ MEGÁSTA A SAJÁT SIRJÁT? MI LESZ VELED EURÓPA? MEGDÖBBENTŐ TÉNYEK RÖVIDEN [cn-social-icon] Tudtátok?: Az EP érdemi vita és...

Close