TAXISOK VERTEK MEG EGY UBER SOFŐRT

loading...

Megvertek egy Uber sofőrt Budapesten.

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

A támadást nem taxisok kezdték, de később ők is csatlakoztak.

Hatan ütötték és rúgták a földön fekvő Uber sofőrt Budapesten. A támadók közül legalább két férfi taxisofőr volt, a megvert férfi pedig kórházba került.

Péntek éjjel Budapesten egy szórakozóhely elé rendeltek egy Uber sofőrt. Állítólag az autót az egyik 18. kerületi szórakozóhelyhez rendelték, de az ügyfél nem tartózkodott ott.

loading...

Mivel az utas nem volt a megadott címen, ezért megpróbálta felhívni, de közben odalépett hozzá egy részeg férfi, mert azt hitte, hogy taxis, mivel az autója sárga színű volt. Mikor a részeg férfi meglátta az Uber alkalmazást, egyszerűen letörte az autó visszapillantóját.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Ekkor a sofőr kiszállt az autójából, majd dulakodni kezdtek, mire többen odarohantak hozzájuk, és megtámadták az Uber sofőrt. A férfi a földre került, és legalább hatan ütötték és rúgták a földön, de közben szétverték az autóját is, és kiloptak belőle egy karkötőt.

Kihívták a rendőrséget, és a rendőröknek sikerült elfogniuk az egyik támadót, majd valamivel később egy másikat is sikerült elkapniuk.

Kiderült, hogy a hat támadó közül legalább ketten taxisok voltak, az egyiküknek korábban a jogosítványát is elvették ittas vezetésért. Az Uber sofőrt pedig kórgázba szállították. A sofőrnek enyhe agyrázkódása lett, valamint betört az orra, és megrepedt néhány bordája is. De saját felelősségre később hazaengedték.

Tudomásunk szerint, a rendőrségnek eddig két támadót sikerült elfognia, és eljárást indítottak az ügyben.

Használt személygépkocsi, eladó ingatlan, otthon végezhető munka, olcsó mobiltelefon, eladó laptop…stb. Ingyen apróhirdetések. Add fel te is a hirdetésed! KATTINTS!

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Szólj hozzá

Hozzászólás