DURVA VIDEÓ EGY BALESETRŐL, FELVETTÉK A HALÁLUK PILLANATÁT

DURVA VIDEÓ EGY BALESETRŐL, FELVETTÉK A HALÁLUK PILLANATÁT

Két fiatal felvette a halálos autóbalesetüket.

[cn-social-icon]

A felvétel elég megrázó.

A videót a rokonok kérésére hozta nyilvánosságra a rendőrség. A rokonok abban bíznak, hogy így kevesebb fiatal fog ittasan, vagy drogos állapotban vezetni, és még kevesebb száguldozni.

A felvételt a sussexi rendőrség tette közzé. A megrázó videón a két fiú halálának pillanatát láthatjuk. Persze az ütközés után már csak a sötét képernyőt, és a hangokat hallhatjuk.

loading...

A 21 éves Michael Owen és 20 éves barátja, Kyle Careford, azonnal meghalt az ütközésnél. Az autó felborult, majd a templomnak csapódott. a fiú jogosítvány nélkül vezetett, és állítólag gyógyszerek és drogok hatása alatt voltak a baleset alatt.

A felvételt a baleset másnapján mentették ki a telefonból.

A videóból kiderül, hogy egy olyan részen mentek, ahol maximum 50 km/h-s sebességgel mehettek volna, de ők jóval 100 km/h-s sebesség fölött száguldoztak.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A rendőrség a rokonok kérésére tette közzé a felvételt. A rokonok abban bíznak, hogy néhány ember, majd a videó láttán felelősségteljesebb lesz.

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnétek az oldalunk frissítéseiről húzzátok az egeret a Facebook oldalatokon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáljátok ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes
 [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások