ISMERETLEN OBJEKTUMOT TALÁLTAK EGY BOLYGÓ KÖRÜL

ISMERETLEN OBJEKTUMOT TALÁLTAK EGY BOLYGÓ KÖRÜL

Egy ismeretlen objektum hozta lázba a kutatókat, és a csillagászokat.

[good_old_share]


Az idegen civilizáció jelenlétét sem zárják ki, de még nem tudnak semmi biztosat.Rejtélyes objektumokat vettek észre egy 1500 fényévre lévő csillag körül. Az észlelt objektumok szabálytalan alakúak, és keringenek a bolygó körül, ami már önmagában is elég furcsa. Egyenlőre nem tudják, hogy mi, vagy mik lehetnek az objektumok. Próbálnak természetes magyarázatot találni rá, hiszen nem akarnak idegen létformákkal dobálózni, de mivel nem tudják elképzelni sem hogy mi lehet, és egyenlőre semmi magyarázat sincs rá, így az idegeneket sem tartják kizártnak.

A KIC 8462852 jelű csillag csak 1500 fényévre található tőlünk. Állítólag gázóriásokat keresetek, de valami egészen másra bukkantak. Négy éve vették észre először a furcsa objektumokat, és azóta folyamatosan figyelik, valamint méréseket végeznek. Eddig minden mérés ugyanazt a végeredményt hozta. Tehát azt, hogy nem tudják, hogy mik lehetnek ezek az objektumok.

loading...

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

„Sose láttunk még semmi olyasmit, mint ez a csillag. Nagyon furcsa volt. Azt hittük, hibásak az adatok vagy a távcső, de mindent rendben találtunk” Mondta Tabetha Boyaijan, a Yale Egyetem kutatója.

A kutatók azt mondják, hogy bármi is az, vagy nagyon nagy, vagy pedig rengetek kisebb objektum.Azt már kizárták, hogy valami ütközésből származna, azt elképzelhetőnek tartják, hogy egy üstökör raj lehet, de azt mondják hogy ez az eset sem tudná teljes mértékben megmagyarázni azt, amit ők láttak. A másik magyarázat pedig az, hogy idegen építmények lehetnek.

„Az idegenek mindig a legutolsó hipotézis, ami felmerülhet, de ez úgy néz ki, mint amit egy idegen civilizáció építene” Mondta Jason Wright a Penn State Egyetemről.

Nemsokára rádiójelek után is kutatni fognak, úgy gondolják, hogy ha sikerül rádiójeleket fogniuk, akkor biztos, hogy idegen életformák vannak ott.

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnétek az oldalunk frissítéseiről húzzátok az egeret a Facebook oldalatokon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáljátok ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások