IRÁNYÍTOTT INVÁZIÓ?

loading...

IRÁNYÍTOTT INVÁZIÓ?

Nem tehetjük meg, hogy olyan lényeges, és a mindennapi életünket befolyásoló információkat elhallgassunk olvasóink elől, melyekről a „fősodratú” média hallgat. (talán nem véletlenül teszi ezt, erről mindenkinek meglehet a saját véleménye. Az oldal alján elmondhatod Te is!)

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Korábbi cikkünkben bemutattuk, és értelmeztük, hogy 2015-09-16-án, a Horgos–Röszke határszakasznál milyen események történtek. Ide kattintva olvashatod az ominózus cikket.

Azóta Magyarország miniszterelnöke is megerősítette azt a tényt, melyről a fenti cikkben írtunk.

"Szerbia irányából egy felfegyverkezett támadás érte Magyarországot és a magyar államhatárt védő rendőröket." – mondta Orbán Viktor az állami rádióban.

Az alábbi videóban bemutatjuk, hogy mi a helyzet Görögország bizonyos területein. „migránsok egy csoportja szétveri a néhány éve még a turizmusból élő gyönyörű görög szigetet, mert lassúnak ítélik a görög hatóságok regisztrációs eljárását. FIGYELEM! A videó után a cikk folytatódik!

 

loading...

Négy napja írtam ki, hogy katasztrófa lesz. Most érkeznek a vadak görögöktől! Nézd meg!Ez a helyzet Görögországban. Migráns úrék szétverik a néhány éve még a turizmusból élő gyönyörű görög szigetet, mert lassúnak ítélik a görög hatóságok regisztrációs eljárását. S ha lassú az ügyintézés (éppen miattuk lassú, hiszen túl nagy számban érkeznek), akkor szét kell verni a befogadó országot, települést. A videóban látható, ahogy helyi lakosok kétségbeesetten védik a saját ingatlanjaikat, s arról panaszkodnak, hogy se munkába járni, se a gyerekeket iskolába küldeni nem tudják már a betolakodók miatt. És ez a csürhe nemsokára ideér hozzánk…

Posted by Vik Tor on 2015. szeptember 7.
A fenti videóval kapcsolatban egy hozzászóló gondolatai:

"A hölgy, aki a végén nyilatkozik egy Görög családanya. Beszédében elmondja hogy élhetetlen lett korábban békés városuk a rajtuk keresztül taposó, s őket nem tisztelő bevándorlók tömegétől. "szeretnék úgy élni, mint előtte. Szeretném, ha a gyermekeim újra járhatnának iskolába, én pedig dolgozni." -mondja a hölgy könnyeivel küszködve… Kár hogy ezt az irányított, liberális sajtó nem mutatja be sem ezt, sem sok minden mást. Ehelyett bírálják a Magyar rendőrséget, úgy állítják be hogy ők indítottak támadást Röszkénél a migránsok ellen, ők csak kövekkel védekeztek…" Érdemes megnézni Nógrádi György elemzését is!

 

Szanjatok ra 8 percet es nézzétek meg! Nógrádi György elmondja azt amitől sokan tartanak!

Posted by Vik Tor on 2015. szeptember 6.
Véleményed szerint a Magyar hatóságok megfelelően kezelik –e a migránshelyzetet

Megnézem az eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/ 

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Szólj hozzá

Hozzászólás