BETILTOTTÁK A MINISZOKNYÁT A MENEKÜLTEK MIATT, EGY NÉMET ISKOLÁBAN

BETILTOTTÁK A MINISZOKNYÁT A MENEKÜLTEK MIATT, EGY NÉMET ISKOLÁBAN
loading...

Egy Német iskolában betiltották a miniszoknyát, és a kivágott ruhákat, mert mellettük épült egy menekültszállás.

[cn-social-icon]

A Német iskola igazgatója, arra kérte a diákokat, hogy ne viseljenek miniszoknyát, sem pedig olyan ruhákat, amik kivágottak, vagy sokat mutatnak.

A szülőknek is megküldött levélben az állt, hogy a diákok takarják el a kezüket és a lábukat a ruházatukkal.

loading...

Németországba, az utóbbi hónapokban rengeteg menekült érkezett, ezért a vezetőség fél attól, hogy a diákjaikat esetleg megerőszakolják..

Martin Thalhammar a William Diess gimnázium vezetője a levélben azt írta, hogy ne viseljenek a gyerekek olyan ruhát, amely túl sokat mutat a testükből.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A félelmet az váltotta ki a vezetőségből, hogy az iskola tornaterme mellé építettek egy menekültszállást. Így nemcsak megtiltották a kivágott ruhákat, de a tornateremben inkább nem tartanak órát. A tornaórákat egy közeli általános iskola tornatermében fogják megtartani.

Az igazgató azzal indokolta a rendelkezést, hogy a bevándorlók többsége iszlám vallású és más nyelvet nem beszélnek az arabon kívül. Ezért a viselkedésükben is a kultúrájuk és a szokásaik jelennek majd meg.

Lehet hogy ez egy kicsit elítélőnek, vagy éppen rasszista megnyilvánulásnak tűnhet sokak szemében, de ők legalább foglalkoznak a diákok biztonságával, és felhívják a figyelmet.

Az iskolába egyébként, tilos belépniük a menekülteknek, a diákok védelme érdekében.

A kisvárosban eddig már kb. 200 ezer szír migránsnak adtak helyet és a jövőben kétszer ekkora tömeggel számolnak.

A Németek félnek, hogy emiatt megugrik az erőszakok száma, a kisvárosban.

A Német kisváros vezetői szerint, az igazgató levele jogos, szükséges és megfontolt. Sok szülő viszont felháborodott rajta.

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnétek az oldalunk frissítéseiről húzzátok az egeret a Facebook oldalatokon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáljátok ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes [cn-social-icon]

Read previous post:
IRÁNYÍTOTT INVÁZIÓ?
IRÁNYÍTOTT INVÁZIÓ?

IRÁNYÍTOTT INVÁZIÓ? Nem tehetjük meg, hogy olyan lényeges, és a mindennapi életünket befolyásoló információkat elhallgassunk olvasóink elől, melyekről a „fősodratú”...

MEGOLDÓDHAT A MIGRÁNSVÁLSÁG?
MEGOLDÓDHAT A MIGRÁNSVÁLSÁG?

MEGOLDÓDHAT A MIGRÁNSVÁLSÁG? Látszólag Politikusok hada keresi a megoldást a migránsválság leküzdésére, de jól érzékelhető, hogy - (vagy kompromisszum, vagy...

Close