WATCH DAGS: AZ UBISOFT TÖRÖLTE A Wii U VERZIÓT?

Watch Dogs: a Ubisoft törölte a Wii U verziót?
loading...

Az olasz GameStop elkezdte törölni a Watch Dogs előrendeléseket Wii U-ra, ami azt jelentheti, hogy a Ubisoft csöndben elkaszálta ezt a verziót.

A wiitalia.it értesülései szerint a Ubisoft szépen csöndben törölhette a Wii U-ra írt Watch Dogs fejlesztését. Ezt egy olvasójuk beszámolójára alapozzák, aki azt mondta, hogy az olasz GameStop egyik nagy üzlete felhívta és közölte vele: a Watch Dogs Wii U kiadására vonatkozó előrendelését semmissé tették, de ha akar, előrendelhet egy másik játékot. Az emberünk természetesen megkérdezte, hogy ugyan miért történt ez, mire a bolt alkalmazottja azt válaszolta, hogy a kiadó elkaszálta e verziót. Kis nyomozás után kiderült, hogy egyik olasz GameStop bolt adatbázisában sincs jelen a játék.


Tekintve, hogy mennyire gyenge lábakon áll a Wii U, s alig veszik, minden esély meg van arra, hogy a Ubisoft tényleg nem fogja elkészíteni az átiratot, elvégre miért is áldoznának pénzt és munkaórát egy olyan platformra, amin kicsi a befektetés megtérülésének esélye — ugyanakkor azt a lehetőséget se zárjuk ki, hogy a Wii U változattal kapcsolatos hírek hiányát reagálta túl a bolt, s vélte töröltnek a projektet. Várunk a Ubisoft reakciójára.

Forrás:Pcguru

Read previous post:
ELHAZUDOTT MAGYAR TÖRTÉNELEM!-AVAGY MAGYAROK, TI SZA..OK VAGYTOK!
ELHAZUDOTT MAGYAR TÖRTÉNELEM!-AVAGY MAGYAROK, TI SZA..OK VAGYTOK!

Kiszely István magyarságkutató megtalálta a levéltárban a bécsi kancelláriának azt a levelét, amelyben leírják, hogy a rebellis magyaroknak olyan őstörténetet...

ASSASSINS CREED-FILM: MEGVAN A RENDEZŐ?
ASSASSINS CREED-FILM: MEGVAN A RENDEZŐ?

Felröppent a pletyka, miszerint az Assassin’s Creed moziba érkező darabját a svéd rendező, Daniel Espinosa dirigálja majd. Bár az Assassin’s...

Close