VÉGVESZÉLYBEN AZ EURÓPAI UNIÓ!

VÉGVESZÉLYBEN AZ EURÓPAI UNIÓ!
loading...

VÉGVESZÉLYBEN AZ EURÓPAI UNIÓ!

[good_old_share]

Sokan váratlan fordulatként értékelik azt a tényt, mely szerint a brit EU-s népszavazás példáját más országok is követik majd.

 

Mi azonban biztosak voltunk benne, hogy az Európai Unió széthullása megkezdődött, és úgy tűnik, hogy ez a folyamat megállíthatatlan.

Figyelem! Szavazás az oldal alján!
Az Unió vezetőit hidegzuhanyként érte a hír, mely szerint egy újabb ország akar kilépni az EU-ból, mivel annak lakossága elégedetlen azokkal a történésekkel és folyamatokkal, melyek az EU-s tagságuk óta lezajlottak.

loading...

Ez az ország nem más, mint Hollandia.

Most kiderült, hogy Nagy-Britannia kilépési szándéka után Hollandia is fontolóra vette a kilépést.

Döbbenetes tények kerültek napvilágra, mely szerint hatalmas az EU-val kapcsolatos elégedetlenség a Hollandok körében.

„Megszorítás megszorítás hátán.”

 

Egy politikus így jellemezte Hollandia eddigi EU-s időszakát: “Az euró bevezetésével minden ember látja a költségvetési megszorításokat, a munkanélküliség emelkedését, a nyugdíj csökkenését, és a nyugdíjkorhatár emelkedését. Ez mind az EU-hoz köthető. ”

Sajnos ezek tények, melyek nem csak Hollandiában érzékelhetőek.

Harry van Bommel, a holland szocialista párt képviselője egyenesen így fogalmazott: “ha Nagy-Britannia kilép az EU-ból, akkor mindenkinek bátorságot ad, hogy ugyanezt megtegye”.
Az is tény, hogy Hollandiában hatalmas az elégedetlenség, és a friss kutatási eredmények arra is rávilágítanak, hogy a hollandok körében 10 emberből 9 reméli, hogy szavazhat az EU-s kilépéssel kapcsolatban.

Az Unió vezetői egyre vészjóslóbban tekintenek a szervezet jövőjére, és aggodalmukat fejezték ki az miatt, hogy az Európai Unió a szétesés határán áll.

Forrás

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Szerinted összeomlik az Európai Unió, ha az Egyesült Királyság végleg távozik a szervezetből?

Betöltés ... Betöltés ...
Read previous post:
KETRECBE ZÁRVA TARTOTTAK EGY AUTISTA NŐT A ROKONAI
KETRECBE ZÁRVA TARTOTTAK EGY AUTISTA NŐT A ROKONAI

Megdöbbentő történet. [good_old_share] Érthetetlen, hogy emberek hogyan képesek ilyesmire. Egy autista nőt ketrecbe zárva tartottak a családtagjai a kertben. A...

NYAKUNKON A NUKLEÁRIS HÁBORÚ?
NYAKUNKON A NUKLEÁRIS HÁBORÚ?

NYAKUNKON A NUKLEÁRIS HÁBORÚ? [good_old_share] Vlagyimir Putyin azon kevés emberek közé tartozik, akiknek a szavára érdemes figyelni.   Azonban úgy...

Close