KETRECBE ZÁRVA TARTOTTAK EGY AUTISTA NŐT A ROKONAI

KETRECBE ZÁRVA TARTOTTAK EGY AUTISTA NŐT A ROKONAI

Megdöbbentő történet.

[good_old_share]

Érthetetlen, hogy emberek hogyan képesek ilyesmire.
Egy autista nőt ketrecbe zárva tartottak a családtagjai a kertben. A hírek szerint a 22 éves Amerikai lányt egy kutyaketrecben tartották. A ketrecet faágakkal és sátorponyvákkal takarták le, hogy ne essen be az eső.

A 22 éves Autista lányt úgy tartották, mint az állatokat, és a hírek szerint prostitúcióra is kényszerítették.

loading...

Sérült ember ellen elkövetett bántalmazás és emberkereskedelem vádjával tartóztattak le öt embert Louisiana államban, miután kiderült, hogy a 22 éves autista rokonukat egy ketrecbe zárva tartották.

A rendőrség azt közölte, hogy a lány édesanyja kilenc hónappal ezelőtt meghalt, és ekkor került a családtagjaihoz.

Ez a család aztán a kertjükben egy ketrecbe zárva tartotta, amit faágakkal és sátorponyvával takartak le, hogy ne essen be az eső, valamint estére be is zárták, hogy a lány ne tudjon elszökni onnan. A rendőrség egy vödröt is talált a ketrecben, amit a lány vécének használt.

A rendőrség azt is elmondta, hogy a lány a rokona volt a családnak, azonban azt nem mondták el, hogy milyen kapcsolatban álltak, annak érekében, hogy ne lehessen felismerni a családot.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Azt mondták, hogy a súlyosan beteg lányt azzal fenyegették, hogy megölik ha megpróbál elszökni tőlük. A lányt nem nagyon etették, a rendőrség súlyosan alultáplált állapotban talált rá. A rendőrség szerint a kilenc hónapos fogsága alatt nagyjából 30 kilogrammot fogyhatott a lány.

Az autista lányt a család prostitúcióra is kényszerítette.

A vádlottak között volt egy 43 éves és egy 18 éves férfi, valamint egy 40, egy 21 és egy 19 éves nő. A házban a családon kívül még volt négy kisgyermek is, akik közül a legidősebb hét éves volt. A gyermekvédelmi hatóság rögtön elvette a családtól a gyermekeket.

Az autista lányt a rendőrség kórházba szállította, és kihallgatta, de az állapotáról egyenlőre nem közöltek több információt.
Hihetetlen, hogy az emberek hogyan képesek ilyenre egy mentálisan sérült emberrel, ráadásul úgy, hogy a családtagjai.

Facebook hozzászólások