TERRORISTÁVÁ NYILVÁNÍTOTTÁK SOROS GYÖRGYÖT-TELJES VAGYONELKOBZÁS.

TERRORISTÁVÁ NYILVÁNÍTOTTÁK SOROS GYÖRGYÖT-TELJES VAGYONELKOBZÁS.
loading...

TERRORISTÁVÁ NYILVÁNÍTOTTÁK SOROS GYÖRGYÖT-TELJES VAGYONELKOBZÁS.

[good_old_share]


A milliárdos üzletemberre és tettestársaira a börtön mellett akár a teljes vagyonelkobzás is várhat.

 

A labda hamarosan a kormányzatnál pattog majd. Eddig több mint 70 ezer ember nyilvánította terroristának Sorost, a hivatalos eljárás 100000 aláírás után kezdődhet meg.Kevesebb, mint két héten belül több mint 70 ezer ember írta alá azt a Soros György-ellenes petíciót, amely az Amerikai Egyesült Államok elleni lázadás szervezésével vádolja a nemzetközi spekulánst, és azt kéri, nyilvánítsák őt terroristává – írja a 888.hu.

loading...

Ha ez bekövetkezik, annak súlyos következményei lesznek Sorosra nézve.

A petíció nem egy átlagos portálon indult, hanem a Fehér Ház petíciós honlapján, és szeptember 1-re már több mint 70 500 aláírás gyűlt össze Soros ellen. Ha szeptember 19-ig összegyűlik 100 ezer aláírás a petícióhoz, akkor a Fehér Háznak hivatalosan válaszolnia kell a petícióban megfogalmazott állampolgári kezdeményezésre.

Ismerős vádak:
A vád szerint az üzletember szándékosan és szisztematikusan próbál a destabilizálás és sok egyéb eszköz révén is lázadást szítani az Egyesült Államokban.

A Magyar származású és Magyar állampolgársággal is rendelkező Soros céljai érdekében pedig több olyan szervezetet is létrehozott, amelyeknek egyetlen célja az Egyesült Államok kormányzati rendszerének elpusztítása az Alinsky-modellként ismert terrorista taktika gyakorlati alkalmazásával.

Az Igazságügyi minisztériumnak lépnie kell.

 

Nem véletlenül indult pont a Fehér Ház honlapján a petíció. Célja, hogy a megfelelő mennyiségű aláírás összegyűjtése esetén az Igazságügyi Minisztérium haladéktalanul mondja ki:

Soros György és a neki dolgozó személyek belföldi terroristák.
Ebben az esetben a minisztériumnak azonnal meg kell indítani a büntetőjogi eljárást, amelynek Sorossal, és szervezeteivel szemben a büntető eljárás mellett a teljes vagyonelkobzás lehet a vége.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://netextra.hu/newsletter/

Nálunk a csapból is Soros folyt.

 

Emlékezhetünk rá, hogy hazánkban a Magyar Kormány is hasonló vádakat fogalmazott meg Sorossal szemben. Szinte minden média-csatornán és az írott sajtó jó részében is az üzletember volt a téma.

loading…


Ez mellett hónapokon át országszerte látható volt az a plakáterdő, amellyel a kormány a Magyar lakosságot figyelmeztette a Soros Györggyel kapcsolatos veszélyekre.

Ennek fényében különösen érdekes az, hogy a magyar, amerikai állampolgárságú Soros a mai napig is birtokolja a Budapest díszpolgára címet, valamint a Magyar Köztársasági Érdemrend Nagykeresztjének polgári fokozatát is. Forrás: Pesti Srácok/ 888.hu/MTI/

[good_old_share]

loading…


Read previous post:
ÚJABB ADATOK BIZONYÍTJÁK, HOGY A MARS EGYKOR LAKHATÓ VOLT
ÚJABB ADATOK BIZONYÍTJÁK, HOGY A MARS EGYKOR LAKHATÓ VOLT

Újabb adatok bizonyítják, hogy a Mars egykor lakható volt. [good_old_share] Érdekes dolgokra bukkantak a kutatók. A Marsot már nagyon régóta...

ISMÉT PERT VESZÍTETT FELCSÚT, NEM MARADHAT TOVÁBB TITOK A TAO-PÉNZEK FELHASZNÁLÁSA
ISMÉT PERT VESZÍTETT FELCSÚT, NEM MARADHAT TOVÁBB TITOK A TAO-PÉNZEK FELHASZNÁLÁSA

Ismét pert veszített Felcsút. [good_old_share] Nem maradhat tovább titok a tao-pénzek felhasználása. Már évek óta arra várnak az emberek, hogy...

Close