SZÁLLODAI ALKALMAZOTTAK MESÉLTÉK EL A LEGMEGDÖBBENTŐBB DOLGOKAT, AMIKKEL TALÁLKOZTAK

SZÁLLODAI ALKALMAZOTTAK MESÉLTÉK EL A LEGMEGDÖBBENTŐBB DOLGOKAT, AMIKKEL TALÁLKOZTAK

Szállodai alkalmazottak meséltek a tapasztalataikról.

[good_old_share]


Elmesélték a legfurcsább dolgokat, amikkel valaha találkoztak.

Általánosságban nem lehet rossz egy szállodában dolgozni, hiszen jó a környezet és általában a munka is elviselhető, emellett pedig a fizetések sem számítanak rossznak egy jó szállodában.
Azonban ennek van egy árnyoldala is. Esetenként előfordul, hogy elég furcsa, és bizarr dolgokkal találkoznak a szállodai alkalmazottak, a takarításkor.

loading...

Erről mesélt néhány alkalmazott, akik elég furcsa dolgokat éltek meg a takarítás közben.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: https://netextra.hu/newsletter/

Vér:  „Egy időben helyettes vezetőként dolgoztam, aminek részeként át kellett néznem a szobákat még az előtt, hogy a takarítók bementek volna. Két nagyon furcsa dologgal találkoztam, amíg ezt csináltam.Az egyik a vér, de nem egy kis foltban. A falak és az ágy is véres volt, a szőnyegen pedig szinte vértócsa volt. Mintha egy filmjelenet lett volna. Azonnal kihívtam a rendőrséget. A vendéget nem találtam meg. Nem tudom, hogy valaha megtalálták-e. A szoba egy ideig zárva volt.

A másik különös dolog egy hűtővödör volt, amibe emberi ürüléket találtam. A komódra tették, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.”

Lábkörmök: „Recepciósként dolgoztam, nem takarítóként, de hallottam tőlük jó pár történetet és én is láttam néhány szörnyű szobát.

A vér és emberi ürülék annyira gyakori volt, hogy szóra sem érdemes, de az igen, hogy a kollégáim az egyik alkalommal hatalmas mennyiségű lábkörmöt találtak.

Több száz volt a földön, sokkal több, mint amennyi indokolt lenne egy vagy több ember esetében. Olyan volt, mintha valaki hozott volna egy nagy táskányi körmöt, amit a földre öntött. Ráadásul a két vendég csak egy hetet töltött szobában, nem hónapokat.”

Egy havi mocsok: „Az egyik szobánkban több, mint egy hónapig maradt egy férfi, aki soha nem kért takarítást. Amikor végre kijelentkezett, akkor borzalmas volt belépni a szobába, ahol iszonyatosan büdös volt.

A pasas ráadásul dohányt rágott, amivel teleköpködte a fürdőt.
Nagyjából húsz bögrényit takarítottam fel. A WC körüli állapot sem volt semmi. Ezen kívül a szoba tele volt törülközőkkel, mert abból minden nap újat kért, de egyet sem adott vissza. A fürdőszoba bepenészedett, a görgős széken pedig annyit ülhetett, hogy kiszakította vele a szőnyeget.”

Semmi: „Régebben szállodában dolgoztam. Az egyik reggel, amikor a takarítónők bementek a szobába, akkor SEMMIT nem találtak ott. Mintha teljesen lecsupaszították volna a szobát, amiből eltűntek a képek, a bútorok, a tévé, a lámpák, a kávéscsészék, minden. A hajszárítót kitépték a falból, és mindent elvittek, amit nem szögeltek le.

Először nem jöttünk rá, hogy mindez hogyan történhetett, de amikor megnéztük a biztonsági felvételeket, akkor kiderült, hogy egy furgon beállt az épület mellé, a holmikat pedig a másodikról, egy ablakon keresztül vitték ki.

loading…


A legviccesebb az, hogy a szobát úgy vette ki a nő, hogy megadta a saját nevét és bankkártyáját. Erre nem is tudtam mit mondani. Amikor felvettük vele a kapcsolatot, akkor mindent szeretett volna visszahozni, de a tárgyakat rendesen megviselte, hogy a másodikról dobták ki őket. Végül letartóztatták a nőt.”

Meztelenség: „Az egyik alkalommal egy nő annyira szerette volna, hogy kitakarítsak, hogy úgy engedett be, hogy meztelen volt. Sajnos nem volt nálam törülköző, amit odaadhattam volna neki, de ő ezt egy kicsit sem sajnálta.”

Egy kádnyi bőr: „Egy idős férfi vett ki nálunk szobát. Természetesen fürdött is, ami során nagyjából a bőrének a 90 százaléka lehámlott. A probléma az volt, hogy a bőr rászáradt a kád oldalára és aljára, ezért sokáig tartott leszedni. Nem volt félelmetes, csak az egyik legundorítóbb dolog volt, ami velem történt.”

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások