SZAKÉRTŐK VÁLASZOLNAK, HOGY TÉNYLEG RÁKOT OKOZ-E A WIFI

SZAKÉRTŐK VÁLASZOLNAK, HOGY TÉNYLEG RÁKOT OKOZ-E A WIFI

Most kiderül, hogy a wifi és a mobil tényleg rákot okoz-e.

[good_old_share]


Mostanában rengeteg cikk kering a neten erről a témáról.

A közelmúltban, és jóval korábban is, rengeteg cikk jelent meg arról, hogy kimutatták, hogy a wifi, és az okostelefonok, meg úgy általában minden telefon, rákot okozhatnak.Egyenlőre úgy tűnik, hogy az egész alaptalan, és csak egy kitaláció, ha úgy tetszik, rémhír. Valószínűleg azért találták ki, mert a mai időkben, ezek a technológiák már elkerülhetetlenek, és ha el is tudnánk kerülni, valószínűleg akkor sem kerülnénk el.

loading...

Most egy tudományos oldal, felkért néhány kutatót, és arra kérte őket, hogy kommentálják azt a hírt, hogy a wifi és a telefonok rákot okoznak.

A témában eléggé jártas Ausztrál kutató, Rodney Croft azt mondta, hogy „Semmilyen megalapozott bizonyíték nincs arra, hogy a rádióhullámok bármilyen károsodást okozhatnak”

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Már nagyon sok kutatással próbálták bizonyítani azt, hogy a wifi sugárzása káros lenne az egészségre, de eddig még nem sikerült bebizonyítaniuk. Persze furcsa egybeesések vannak, és olyanról is lehetett hallani, hogy valaki úgymond „allergiás” az ehhez hasonló sugárzásokra, és hatalmas fejfájások gyötrik tőle.Egy másik Ausztrál rákkutató, Darren Saunders szerint is tévhit, hogy a wifi rákot okozna. Tapasztalata szerint az egész abból indult ki, hogy az elmúlt években nőtt az agydaganatos megbetegedések száma. Csakhogy ez nem írható a telefonok és wifik számlájára, hiszen más elektronikus eszközök révén már jóval régebben ki vagyunk téve nem-ionizáló sugárzásnak.

Simon Chapman professzor pedig több statisztikát és ábrát is mutatott. Ezekkel az ábrákkal bebizonyította azt, hogy az agydaganatos megbetegedések száma, már a 80-as évek körül is majdnem olyan volt, mint manapság.

Tehát az, hogy a wifi és a telefon agydaganatot okozna, egyáltalán nem bizonyított és megalapozott.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások