ÍGY KÉSZÍTIK A TOJÁS RUDAT – VIDEÓ

ÍGY KÉSZÍTIK A TOJÁS RUDAT - VIDEÓ
loading...

Így készítik a tojás rudat.

[good_old_share]


Érdekes gyártási videó.
loading...

Rengetegen szeretik a tojást, ami nem is véletlen, hiszen egy nagyon tápláló étel. Sajnos éppen emiatt a baromfi iparban iszonyatosan nagy állatkínzások vannak, de ebbe most ne menjünk bele.

Az elmúlt években egyre népszerűbbé vált a tojás rúd, és egyre többen vették ezt az egyedi találmányt. Mára már azonban inkább csak az éttermek használják, hiszen hamar elég rossz híre lett.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: https://netextra.hu/newsletter/

Nem azért, mert rossz lenne, egyszerűen csak azért, mert az emberek alapvetően félnek tőle, és kamunak tartják, ami nem is csoda, hiszen már nagyon hosszú ideje megszoktuk, hogy milyen is a tojás, majd egyszer csak elénk raknak egy rúd tojást.Természetesen mindenki arra gondolna elsőként, hogy ez egy kamu étel.

Az egészet a Dánok találták fel és kezdték el gyártani, de mivel az étel elsőre természetellenesnek tűnik, ezért egyre kevesebbet adnak el belőle.

Éppen ezét elkészítettek egy kisfilmet, ami bemutatja, hogy hogyan is készül a rúd alakú tojás.
A kisfilmet megnézve rájöhetünk, hogy annyira nem is természetellenes ez az étel, és egyáltalán nem kamu, valamint maga a gyártási folyamat is elég érdekes.

Ha tetszett a videó, oszd meg másokkal is.

[good_old_share]

loading…


Read previous post:
A SZÜLETÉSI HÓNAPOD ELÁRULJA, HOGY MILYEN EMBER VAGY
A SZÜLETÉSI HÓNAPOD ELÁRULJA, HOGY MILYEN EMBER VAGY

A születési hónapod elárulja, hogy milyen ember vagy. [good_old_share] Érdekes olvasmány. Sokan hisznek abban, hogy a születési jónapjaink is formálnak...

SZÍVSZORÍTÓ TÖRTÉNET - A KÓRHÁZBAN HAGYTÁK A SZÍVBETEG KISFIÚT A SZÜLEI GYŐRBEN
SZÍVSZORÍTÓ TÖRTÉNET – A KÓRHÁZBAN HAGYTÁK A SZÍVBETEG KISFIÚT A SZÜLEI GYŐRBEN

A kórházban hagyták a szülei a szívbeteg kisfiút. [good_old_share] Szívszorító történet. Valószínűleg a legtöbb olyan ember, akinek gyereke van, az...

Close