SNOWDEN FELTÁRTA AZ OROSZOK ELŐTT AZ UFO TÖRTÉNETEKET?

SNOWDEN FELTÁRTA AZ OROSZOK ELŐTT AZ UFO TÖRTÉNETEKET?
loading...

Edward Snowden állítólag megcáfolhatatlan bizonyítékot adott át az oroszoknak azzal kapcsolatban, hogy nem csak léteznek értelmes idegenek a Földünkön, hanem ráadásul az USA-t is ők irányítják.

Az információkat első sorban az iráni Fars News Agency a whatdoesitmean.com oldal vette át. A tényként szolgáló infókhoz a média is így jutott hozzá.


Egyesek érdekesnek tartják, hogy pont ez a lap jutott hozzá elsőként a merész információkhoz, hacsak Snowden nem játszott szerepet az adatáramlásban. Az informatikus fiatalember még az orosz titkosszolgálatokhoz (FSZB) is eljuttatta a fontosnak tűnő közölni valókat.
A földönkívüli dossziéban az áll, hogy a múltbeli és a jelenlegi kormány az USA-ban nem az ország, hanem a földönkívüliek hatalmában van. A második világháború idején az idegen hatalom a harmadik birodalomnál próbálkozott, majd Hitlerék bukása után az Egyesült Államokhoz tért át. A világuralom jelenleg ebben az országban a leghatékonyabb. Minden idők világhatalmi pozíciójára törekvő országok számára szolgáltatásaikat szívesen felajánlják.

Ezzel a cikk tulajdonképpen véget is ér, azonban utalnak Paul Hallyer volt kanadai védelmi miniszter nyilatkozatára is, amelyben elmondja, hogy ő személyesen is látott UFO-t és meg van győződve a létezésükről.
Az egykori kanadai miniszter közölte, hogy Földünkön jelenleg 12 földönkívüli értelmes faj tartózkodik. Hallyer rámutat arra is, hogy az amerikai légierő a szürkékkel és a magas fehérekkel működik együtt. A két fajon kívül még több faj is tartózkodik Földünkön. A volt miniszter arra is rámutat, hogy létezik egy bizonyos „földönkívüli szövetség” is, amelynek figyelme elsősorban a földünkre irányul. Elmondása szerint a földönkívűli fajoknak nincsenek érzéseik és lelkiismeretük sem.

loading...


Kérdezhetnénk, hogy mi köze van ezeknek Edward Snowdenhez. Úgy gondoljuk, hogy semmi. Nagyon valószínű, hogy egy hoaxnak vagyunk kitéve, amikor emberi léptékkel gondolkodunk, ezen dolgok valóságán.
Azonban felmerülhet a kérdés a világunkban történő globalizációval kapcsolatban, amelyeket az emberek nap, mint nap átélnek. Földönkívüliek léteznek, vagy egy jelképes dologgal nézünk szemben?
A választ minden gondolkodó ember saját fantáziájára bízzuk!

paranormal

Read previous post:
A FEKETE LYUKAK “KAPUK MÁS UNIVERZUMOKBA”?
A FEKETE LYUKAK “KAPUK MÁS UNIVERZUMOKBA”?

A fekete lyukak „kapuk más univerzumokba” – A fekete lyukakkal és galaxisokkal foglalkozó  új kvantum tudományokkal foglalkozó tudósok eredményei szerint. [cn-social-icon]...

EGY MEGTALÁLT EMBER-FÖLDÖNKÍVÜLI HIBRID KOPONYA?
EGY MEGTALÁLT EMBER-FÖLDÖNKÍVÜLI HIBRID KOPONYA?

Évtizedekkel ezelőtt 1930 körüli években Mexikó, Chihuahua kis falijában egy bánya alagút mélyén, két titokzatos koponya maradványokat találtak. Az egyik...

Close