SNOWDEN – FÉLELMETES FEGYVERE VAN AZ USA-NAK

SNOWDEN - FÉLELMETES FEGYVERE VAN AZ USA-NAK!
loading...

Félelmetes fegyvere van az USA-nak

Az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) automatikus ellentámadásra képes vírusprogrammal rendelkezik, amely képes emberi beavatkozás nélkül fellépni a számítógépes kalózok ellen – állította Edward Snowden, az ügynökség volt szerződéses alkalmazottja a Wired című magazinnak, amely szerdán közölte a vele készült interjút.

A megfigyelési botrányt kirobbantó, Oroszországban politikai menedéket kapott Snowden szerint a Monstermind nevű vírus félelmetes fegyver: számítógépes kalózok által amerikai érdekeltségek ellen intézett kalóztámadás esetén automatikusan képes megtorló intézkedéseket hozni az ellen a számítógép ellen, amelynek az IP-címéről a támadás érkezett.


Snowden szerint ez a fajta automatikus ellentámadás azonban gondot is jelenthet, mert az ügyes internetes kalózok közbülső IP-cím beiktatásával nem a saját, hanem más gépekről indítják a támadást, és ebben az esetben a megtorlás a harmadik cím, nem pedig az igazi bűnös ellen irányul – írja az MTI.


„Elképzelhető, hogy valaki Kínából intéz támadást egy oroszországi IP-címen keresztül. És ilyenkor az ellentámadás egy oroszországi kórház ellen irányul, amelynek semmi köze az eredeti támadáshoz” – mondta a magazinnak Snowden.

Read previous post:
UFO VOLT A TÉMA A CHILEI REPÜLÉSHATÓSÁGI SZERVEZET TALÁLKOZÓJÁN
UFO ANYAHAJÓT VETTEK VIDEÓRA?

A videót egy kisfiú készítette Franciaországban, Martigues városa felett a háztetőről.

EGY IDEGEN MEGVÁLTÓRÓL TETT NYILATKOZAT KIROBBANTHAT EGY VALLÁSI HÁBORÚT?
EGY IDEGEN MEGVÁLTÓRÓL TETT NYILATKOZAT KIROBBANTHAT EGY VALLÁSI HÁBORÚT?

Az Exo-vaticana egyszerre informatív és veszélyes könyv. Informatív abban az értelemben, hogy a szerzők, Chris Putnam és Thomas Horn átfogó...

Close