REJTÉLYES DOLGOK TÖRTÉNNEK AZ URAL HEGYSÉGBEN

REJTÉLYES DOLGOK TÖRTÉNNEK AZ URAL HEGYSÉGBEN
loading...

Túrázó csoportok rejtélyes eltűnéséről, majd előkerüléséről számolnak be a Taganaj Nemzeti Park munkatársai. Az elmúlt hetekben egymás után több turistacsoport tűnt el az Urál hegyei között – jelentette az orosz TV3 tévécsatorna hírszolgálata.

Vajon találni a eseményekre ésszerű magyarázatot, vagy megoldatlan rejtély marad mindez? Egy bizonyos, hogy különös dolgok történnek a hegység környékén..

Az előkerült túrázók beszámolói szerint általuk jól ismert területeken kerültek olyan helyekre, ahonnan sehogyan sem találták meg a kiutat. Eltűntek a kijelölt túraútvonalak jelzései, a tájékozódást elősegítő jól ismert tereppontok, és váratlanul egy teljesen ismeretlen rengetegben találták magukat. Ott azután hosszasan bolyongtak a kivezető utat keresve, mígnem összefutottak végre a kutatásukra kiküldött hegyi mentőkkel.

Furán telik az idő

loading...

A történtekben az a legkülönösebb, hogy míg a turisták kitartanak amellett, hogy csupán pár órát töltöttek az ismeretlen vadonban, a mentőcsapatoknak több napjukba telt, míg rátaláltak az eltűntekre, sokszor több tucat kilométerre attól a helytől, ahol nyomuk veszett. Állításukat a karóráik által kijelzett dátummal bizonyítják, míg a naptár teljesen mást mutat-Origo

Read previous post:
SNOWDEN - FÉLELMETES FEGYVERE VAN AZ USA-NAK!
SNOWDEN – FÉLELMETES FEGYVERE VAN AZ USA-NAK

Félelmetes fegyvere van az USA-nak Az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) automatikus ellentámadásra képes vírusprogrammal rendelkezik, amely képes emberi beavatkozás nélkül...

UFO VOLT A TÉMA A CHILEI REPÜLÉSHATÓSÁGI SZERVEZET TALÁLKOZÓJÁN
UFO ANYAHAJÓT VETTEK VIDEÓRA?

A videót egy kisfiú készítette Franciaországban, Martigues városa felett a háztetőről.

Close