RENDŐRAUTÓBAN ERŐSZAKOLTÁK MEG A 17 ÉVES LÁNYT!

RENDŐRAUTÓBAN ERŐSZAKOLTÁK MEG A 17 ÉVES LÁNYT!

A fiatal lány, egy ismert bűnözővel volt összezárva a rendőrautó hátsó ülésén, majd a rendőrnő kiment egy másik ügyhöz, ez alatt az idő alatt pedig, ketten maradtak. [cn-social-icon]

A 17 éves lányt egy kis településen vette őrizetbe egy kezdő rendőrnő, aki egyes egyedül vigyázott a rendre a Quebec északi részén található kis településre. A meg nem nevezett áldozatot rokonai házából vitte el a rendőr, a háztulajdonos kérésére, mert a fiatal túlságosan részeg volt.

A részeg fiatal lányt, hátrabilincselt kézzel rakta be a rendőrnő a rendőrautóba, ahol már ott volt a 24 éves Joe Kritik, akit rendzavarás miatt vettek őrizetbe. A meg nem bilincselt férfit akkor már négy alkalommal ítélték el erőszakos támadás miatt, és neve szerepelt a szexuális bűnözők listáján is.

A cikket megjelentető oldal szerint, A férfi akkor támadt rá a védekezés képtelen lányra, amikor az őket őrizetbe vevő rendőr egy bejelentés kivizsgálása miatt félreállt, és egy kis időre magukra hagyta őket.

A beszámolók szerint a rendőrnő arra tért vissza az autóhoz, hogy Kritik letolt nadrággal fekszik a megbilincselt lányon a bezárt járműben.

loading...

Az eset után a lányt és Kritiket is rendőrségi fogdába zárták, de a lányon nem végeztek el semmi vizsgálatot, egyszerűen hagyták bent reggelig, és szüleit sem értesítették az esetről. Kritik később bűnösnek vallotta magát az erőszak vádjával, és 36 hónapig tartó börtönbüntetésre ítélték a támadás miatt.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A lány pedig most pert indított a helyi rendőrség ellen, és négyszázezer dolláros kártérítést követel az eset miatt. A bíróságra beadott iratokban szereplő szakvélemény szerint a lány még mindig szenved az erőszak miatt kialakult lelki traumától, ezek mellett rendszeresen rémálmok gyötrik, nem képes egyedül kimenni az utcára és retteg a férfiaktól.

A kanadai sajtóban megjelent hírek szerint, a rendőrnő csak pár hete dolgozott a rendőrségnél, és még arra sem volt engedélye, hogy fegyvert viselhessen. Az eset után felfüggesztették, majd fel is mondott, de a helyi rendőrség felmentette a vádak alól. [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások