HOPPÁ! A BEVÁNDORLÓKKAL FEGYVEREK IS ÉRKEZTEK

loading...

HOPPÁ! A BEVÁNDORLÓKKAL FEGYVEREK IS ÉRKEZTEK

Az alább látható videó szeptember 9-én került fel az internetre, és mindjárt azzal a kérdéssel kezdi, hogy ezt a felvételt vajon miért nem adják le a "fősodratú" médiában?

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

A videó leírása alapján teherhajón Muszlim menekültek érkeztek Görögországba, és a "menekültekkel" együtt érkező konténerekben valójában nagy mennyiségű fegyver és lőszerszállítmány volt.

 

Abban biztosak lehetünk, hogy ezeket a fegyvereket nem a Görög állam rendelte, mert a Görög hatóságok nagy erőkkel a helyszínre érkeztek és a konténereket alaposan átkutatták. A paparazzi felvételen is jól látható, hogy a hatóság emberei részletesen átvizsgálják a fegyvereket és leltárt készítenek róluk.

A videó alatt szavazás formájában a következő kérdést teszzük fel: Véleményed szerint a Magyar hatóságok megfelelően kezelik –e a migránshelyzetet. Kíváncsian várjuk a véleményedet!

Biztos sokakban felmerülhet, hogy a fegyverek esetleg csak utánzatok, vagy sport célra használatos "nem valódi fegyverek".Természetesen nem áll módunkban megvizsgálni a fegyvereket, mi is csak a felvételt láttuk. Ettől függetlenül a videó eredeti forrásánál több hozzászóló jelezte, hogy találtak más hírforrásokat is, ahol megerősítették, hogy több mint 5000 db. 9 mm-es puskát, és különböző sörétes fegyvereket találtak a hatóság emberei a konténerekben. Természetesen a hozzájuk tartozó lőszerekből is nagy számban kerültek elő a dobozokból.

A hajó teljes legénységét letartóztatták a Parti őrség emberei. A Menekültekről pillanatnyilag nincs hír.

loading...Véleményed szerint a Magyar hatóságok megfelelően kezelik –e a migránshelyzetet

Megnézem az eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/ 

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Szólj hozzá

Hozzászólás