CENTIKEN MÚLT AZ ÉLETE A FÉRFINEK, AKI LEUGROTT EGY MAGAS ÉPÜLETRŐL, ÉS VIDEÓRA IS VETTE

CENTIKEN MÚLT AZ ÉLETE A FÉRFINEK, AKI LEUGROTT EGY MAGAS ÉPÜLETRŐL, ÉS VIDEÓRA IS VETTE
loading...

Egy férfi egy hihetetlen ugrást vett videóra.


[good_old_share]

Éppen csak hogy megúszta.
loading...

Egy férfi leugrott egy magas épület tetejéről a vízbe, azonban majdnem a mólóra esett. Csak centik választották el a haláltól.

Akik nem szeretik a magasságot, vagy a zuhanást, azoknak ez a videó mindenképpen felkavaró lesz, akik pedig már gondolkodtak azon, hogy vajon milyen lehet lezuhanni egy nagyon magas épületről, azok most megnézhetik.

Nem semmi látvány az biztos.

A férfi Californiában, Newport Harborban mászott fel egy nagyon magas épület tetejére, majd leugrott onnan, és az egészet egy GoPro kamerával rögzítette is.

Az adrenalin függő férfinak már nem ez az első ilyen ugrása, azonban talán ez a legdurvább mind közül.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A felvételen nagyon úgy tűnik, hogy a férfi kissé elmérte az ugrást, hiszen csak centikkel esett a móló mellé, így akár hatalmas tragédia is lehetett volna az ugrás vége, de szerencsére nem így történt.
A férfi épségben megúszta az ugrást, és fel is tette a netre, mára pedig már több mint 5 millió megtekintése van a nem mindennapi videónak.

Az biztos, hogy nem sokan csinálnák utána ezt az ugrást.
[apss_share]

Read previous post:
MI LEHET EZ A FURCSA FÉNY A HOLDON?
MI LEHET EZ A FURCSA FÉNY A HOLDON? – VIDEÓ

Furcsa felvételre bukkantunk a neten. [good_old_share] Mi lehet ez a fénylő objektum a holdon? Egy furcsa fényjelenséget rögzítettek a holdon...

EZ A VILÁG LEGJOBB BICIKLIJE - VIDEÓ
EZ A VILÁG LEGJOBB BICIKLIJE – VIDEÓ

Ez a világ legjobb biciklije. [good_old_share] Zseniálisan építették fel a legkirályabb biciklit. Ebben a videóban egy speciálisan megépített bicikli látható,...

Close