REJTETT KAMERÁVAL KÍSÉRTEK EGY KISMAMÁT A METRÓN, ÉS SAJNOS SZOMORÚ AZ EREDÉNY

REJTETT KAMERÁVAL KÍSÉRTEK EGY KISMAMÁT A METRÓN, ÉS SAJNOS SZOMORÚ AZ EREDÉNY
loading...

Rejtett kamerával kísértek egy kismamát a metrón.


[good_old_share]

Sajnos nagyon elszomorító az eredmény.
loading...

Gyermekkorunkban megtanultuk azt, akár a szülőktől, akár az iskolában, vagy igazából bárhol, hogy a terhes nőkkel mindig legyünk odafigyelőek.

Megtanultuk, hogy a buszon, vonaton, metrón és a többi tömegközlekedési eszközön adjuk át a helyünket nekik, hiszen nekik nagyobb szükségük van az ülőhelyre, mint nekünk.

Persze ez nemcsak a terhes nőkre igaz, hanem az idősekre, és azokra is, akik mozgáskorlátozottak.

Annak ellenére hogy ezt mindenki megtanulta, mégis sokan hajlamosak elfelejteni, és úgy tenni, mintha észre sem vennék azt, hogy át kellene adniuk a helyüket.

A TV2 stábja egy kismamát kísért a metrón rejtett kamerával, és azt tesztelték, hogy vajon hányan adják át a helyüket, ha meglátnak egy terhes nőt.

Az eredmény pedig nagyon elszomorító, hiszen a riportból kiderült, hogy az emberek nagy része úgy tett, mintha észre sem venné őt.

A kismama elmondta, hogy ő úgy tapasztalta, hogy a legtöbbször inkább a nők adják át a helyüket a tömegközlekedési eszközökön, a férfiak nagy része pedig úgy tesz, mintha észre sem vennék őt.

A metrón volt egy fiatal fiú, aki meg sem próbált úgy tenni, mintha nem látná hogy egy kismama áll vele szemben, mégsem adta át a helyét, viszont amikor a kismama rákérdezett, hogy leülhet-e, a fiú rögtön átadta a helyét és elnézést is kért.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Ebből tehát az a tanulság, hogy a kismamák ne várják azt, hogy az emberek segítsenek, mert sajnos a legtöbben úgy tesznek, mintha észre sem vennék őt, inkább kérdezzék meg hogy leülhetnek-e, mivel így nagyobb eséllyel jutnak ülőhelyhez.
Sokszor a közömbösnek látszó utasok segítőkészek, csak szólni kell nekik.
[apss_share]

Read previous post:
CENTIKEN MÚLT AZ ÉLETE A FÉRFINEK, AKI LEUGROTT EGY MAGAS ÉPÜLETRŐL, ÉS VIDEÓRA IS VETTE
CENTIKEN MÚLT AZ ÉLETE A FÉRFINEK, AKI LEUGROTT EGY MAGAS ÉPÜLETRŐL, ÉS VIDEÓRA IS VETTE

Egy férfi egy hihetetlen ugrást vett videóra. [good_old_share] Éppen csak hogy megúszta. Egy férfi leugrott egy magas épület tetejéről a...

MI LEHET EZ A FURCSA FÉNY A HOLDON?
MI LEHET EZ A FURCSA FÉNY A HOLDON? – VIDEÓ

Furcsa felvételre bukkantunk a neten. [good_old_share] Mi lehet ez a fénylő objektum a holdon? Egy furcsa fényjelenséget rögzítettek a holdon...

Close