PATKÁNYMÉRGET ITATOTT A PAP A HÍVEKKEL

PATKÁNYMÉRGET ITATOTT A PAP A HÍVEKKEL
loading...

Patkánymérget itatott a pap a hívekkel.


[good_old_share]

Elképesztő.
loading...

Természetesen azért, mert „Isten megvédi őket”

Nem szeretnénk senkire sem rosszat mondani, de sajnos úgy tűnik, hogy nagyon sok ember egyáltalán nem gondolkodik, és annyira megbízik egy papban, és abban hogy Isten mindentől megvédi őket, hogy még a patkánymérget is képes meginni.

Persze mindenki abban hisz amiben akar, de attól még ez nem azt jelenti, hogy amiben hiszünk, az majd mindentől megvéd.

Elég szokatlan misét tartottak egy keresztény templomban.

A tiszteletes patkánymérget kevert össze szenteltvízzel, majd ezek után ivott belőle, és arra bíztatta az összegyűlteket, hogy ők is igyanak belőle.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

az atya azt mondta, hogy mivel megszentelte, ezért ez már nem mérgező, hanem sokkal inkább tápláló, és hogy a halálnak nincs hatalma felettük, és isten megvédi őket.

Azt kérte a gyülekezet tagjaitól, hogy mutassák meg a hitüket azzal, hogy ők is isznak az italból, és a hírek szerint elég sokan bevállalták azt, hogy megkóstolják a patkányméreggel vegyített italból.

Persze ezen többen fel is háborodtak, így később kijelentették, hogy mindenki önszántából ivott az italból, és az atya elmondta, hogy sok drogos van, akik éveken keresztül használják ezt a patkánymérget, és semmi bajuk, szóval nekik sem árthat meg.
Az nem derült ki, hogy voltak-e olyanok, akik rosszul lettek az italtól, de elgondolkodtató ez az eset.

Sajnos úgy tűnik, hogy nagyon sok ember képes arra, hogy még akkor is igyon a patkányméregből, ha tudja hogy az van benne, mert ezzel bizonyíthatja a hitét, és mert „Isten majd megvédi.”

Persze sokan vannak akik hisznek ebben, és ezzel nincs is semmi baj. De ez azt jelenti hogy patkánymérget kell inni mert egy pap ezt mondja?

Na ez az, ami nagyon elgondolkodtató.
Neked mi a véleményed erről? Írd meg nekünk kommentben.

[apss_share]

loading…


Read previous post:
ÚJABB TELEFONOS CSALÓK PRÓBÁLNAK ÁTVERNI
ÚJABB TELEFONOS CSALÓK PRÓBÁLNAK ÁTVERNI

Újabb telefonos csalók próbálnak meg átverni. [good_old_share] Ne dőljünk be mindennek. Minden hétre jut legalább egy olyan eset, amikor telefonos...

EZT A VIDEÓT LÁTNOD KELL! GÖRDESZKÁS EGY FELHŐKARCOLÓ TETEJÉN
EZT A VIDEÓT LÁTNOD KELL! GÖRDESZKÁS EGY FELHŐKARCOLÓ TETEJÉN

Gördeszkás egy felhőkarcoló tetején. [good_old_share] Ezt látnod kell. Mindannyian láttunk már olyan videókat, amikben elképesztő, és életveszélyes dolgokat csináltak. Természetesen...

Close