OKTATÓJÁTÉKBAN JÁRHATJUK BE AZ ÓKORI PANNÓNIÁT – VIDEÓ

OKTATÓJÁTÉKBAN JÁRHATJUK BE AZ ÓKORI PANNÓNIÁT - VIDEÓ
loading...

Oktatójátékban járhatjuk be az ókori Pannóniát.


[good_old_share]

Az oktatójáték rengeteget segíthet a diákoknak.

A Történelmi Animációs Egyesület egy remek ötlettel állt elő. Eddig nagyon érdekes történelmi videókat készítettek, azonban most egy teljesen más projectbe kezdtek bele.

loading...

Egy interaktív oktatójátékot készítenek, amiben bejárhatjuk az ókori Pannóniát.Az oktatójátékban bejárhatjuk a várost, a sikátorokat, a főteret és a templomokat is, és sok más helyet.

Az egyesület szerint az ilyen jellegű digitális anyagok segítik a jövő oktatását. Ebben pedig teljesen igazuk is van, és végre valaki előállt egy jó ötlettel, ráadásul a megvalósítás is jó.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Egyenlőre még kevés ember próbálhatta ki az oktatójátékot, de a tervek szerint nemsokára már mindenki számára elérhető lesz.

Mennyivel jobb lett volna, ha anno az iskolában mi is beültünk volna a gép elé töri órán, és körbejárhattuk volna azt, amiről tanultunk.

Természetesen itt is megjelentek az ügyeletes okosak, akik máris belekötöttek a játékba, hogy „hát miez már, hát itt csak mászkálunk meg nézelődünk.”Na ők valószínűleg még soha életükben nem hallottak oktatójátékokról, és miután megnézték a videót, azután sem esik le nekik hogy miről szól egy ilyen játék. Na például nekik lehet hogy teljesen felesleges lenne kipróbálni mert úgysem értenék.

A csapatnak sok sikert a további munkáikhoz, és ne foglalkozzanak a sok „okossal” ugyanis amit csinálnak az remek.

[good_old_share]

loading…


Read previous post:
HA VAN SAJÁT KUTAD, AKKOR VAN EGY ROSSZ HÍRÜNK
HA VAN SAJÁT KUTAD, AKKOR VAN EGY ROSSZ HÍRÜNK

Ha van saját kutad, akkor van egy rossz hírünk. [good_old_share] Egyenlőre még csak tervezet. Egy belügyminiszteri rendelettervezet szerint innentől kezdve...

A TESLA ISMÉT ELLÁTOTT EGY SZIGETET INGYEN ÁRAMMAL - VIDEÓ
A TESLA ISMÉT ELLÁTOTT EGY SZIGETET INGYENÁRAMMAL – VIDEÓ

A Tesla ismét ellátott egy szigetet ingyenárammal. [good_old_share] Most Hawaii egyik szigetének lakói élhetnek tovább ingyenáram segítségével. Korábban már írtunk...

Close