MOST TÉNYLEG MEGTÖRTÉNIK-VISSZAFORDÍTJÁK AZ ÖREGEDÉS FOLYAMATÁT.

MOST TÉNYLEG MEGTÖRTÉNIK-VISSZAFORDÍTJÁK AZ ÖREGEDÉS FOLYAMATÁT.
loading...

MOST TÉNYLEG MEGTÖRTÉNIK-VISSZAFORDÍTJÁK AZ ÖREGEDÉS FOLYAMATÁT.

[good_old_share]

SZENZÁCIÓS FELFEDEZÉST JELENTETTEK BE


Visszafordítják az öregedést. DNS-javítás.
DNS-javítás – moduláció, amelyek védelmet nyújtanak a rák ellen, visszafordítják a sugárzás, és az öregedés káros folyamatait.

A cikk előtt érdemes az olvasók figyelmét felhívni arra a tényre, hogy nemrégiben több portálon is napvilágot látott egy hír, mely szerint Donald Trump elnök kiadott egy memorandumot nem sokkal január 20-i beiktatását követően, elrendelve számos titkosított öregedésgátló és egészségügyi, valamint ingyen energia szabadalom nyilvánosságra hozatalát.

loading...

Ha ez a hír igaz, akkor elképzelhető, hogy az alábbi cikkben említett technológia is része Trump rendeletének.

Szenzációs felfedezés: akár három éven belül megállíthatják az öregedést a tudósok

 

Ausztrál tudósoknak hála akár három éven belül megállítható lesz az öregedés, legalábbis a legutóbbi kutatások szerint.

Egy érdekes kutatás eredménye látott nemrég napvilágot, amely visszafordítaná az öregedést, jobbá tenné a DNS-hibajavítást és akár még a NASA-nak is segítene, hogy űrhajósokat juttasson a Marsra.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az ausztrál kutatók által már állatkísérleteken bizonyított módszere lehetővé teszi a károsodott DNS javítását a sejt számára, ami kulcsfontosságú az öregedés megállításában. Egereken végzett kísérleteik arra utalnak, hogy létezhet kezelés az életkor és a sugárzás által károsított DNS helyreállítására – olvasható a Science-ban.
– „Egyhetes, gyógyszeres kezelés után az öreg egerek sejtjei megkülönböztethetetlenek voltak a fiatal egerekéitől" – írta a cikk szerzője és egyben a kísérletező csoport vezetője David Sinclair professzor.

loading…


– "Ha az emberkísérletek is sikerrel járnak, alig három-öt éven belül a piacra kerülhet az öregedést visszafordítható gyógyszer" – mondta Sinclair. [good_old_share]

loading…


Read previous post:
OKTATÓJÁTÉKBAN JÁRHATJUK BE AZ ÓKORI PANNÓNIÁT - VIDEÓ
OKTATÓJÁTÉKBAN JÁRHATJUK BE AZ ÓKORI PANNÓNIÁT – VIDEÓ

Oktatójátékban járhatjuk be az ókori Pannóniát. [good_old_share] Az oktatójáték rengeteget segíthet a diákoknak. A Történelmi Animációs Egyesület egy remek ötlettel...

HA VAN SAJÁT KUTAD, AKKOR VAN EGY ROSSZ HÍRÜNK
HA VAN SAJÁT KUTAD, AKKOR VAN EGY ROSSZ HÍRÜNK

Ha van saját kutad, akkor van egy rossz hírünk. [good_old_share] Egyenlőre még csak tervezet. Egy belügyminiszteri rendelettervezet szerint innentől kezdve...

Close