MOST TÉNYLEG MEGTÖRTÉNIK-VISSZAFORDÍTJÁK AZ ÖREGEDÉS FOLYAMATÁT.

loading...

MOST TÉNYLEG MEGTÖRTÉNIK-VISSZAFORDÍTJÁK AZ ÖREGEDÉS FOLYAMATÁT.

SZENZÁCIÓS FELFEDEZÉST JELENTETTEK BE


Visszafordítják az öregedést. DNS-javítás.
DNS-javítás – moduláció, amelyek védelmet nyújtanak a rák ellen, visszafordítják a sugárzás, és az öregedés káros folyamatait.

A cikk előtt érdemes az olvasók figyelmét felhívni arra a tényre, hogy nemrégiben több portálon is napvilágot látott egy hír, mely szerint Donald Trump elnök kiadott egy memorandumot nem sokkal január 20-i beiktatását követően, elrendelve számos titkosított öregedésgátló és egészségügyi, valamint ingyen energia szabadalom nyilvánosságra hozatalát.

Ha ez a hír igaz, akkor elképzelhető, hogy az alábbi cikkben említett technológia is része Trump rendeletének.

loading...

Szenzációs felfedezés: akár három éven belül megállíthatják az öregedést a tudósok

 

Ausztrál tudósoknak hála akár három éven belül megállítható lesz az öregedés, legalábbis a legutóbbi kutatások szerint.

Egy érdekes kutatás eredménye látott nemrég napvilágot, amely visszafordítaná az öregedést, jobbá tenné a DNS-hibajavítást és akár még a NASA-nak is segítene, hogy űrhajósokat juttasson a Marsra.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az ausztrál kutatók által már állatkísérleteken bizonyított módszere lehetővé teszi a károsodott DNS javítását a sejt számára, ami kulcsfontosságú az öregedés megállításában. Egereken végzett kísérleteik arra utalnak, hogy létezhet kezelés az életkor és a sugárzás által károsított DNS helyreállítására – olvasható a Science-ban.
– „Egyhetes, gyógyszeres kezelés után az öreg egerek sejtjei megkülönböztethetetlenek voltak a fiatal egerekéitől" – írta a cikk szerzője és egyben a kísérletező csoport vezetője David Sinclair professzor.

loading…


– "Ha az emberkísérletek is sikerrel járnak, alig három-öt éven belül a piacra kerülhet az öregedést visszafordítható gyógyszer" – mondta Sinclair. 

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás