NEM IS SEJTETTÉK, HOGY EGY BEKAMERÁZOTT HÁZAT RABOLNAK KI – VIDEÓ

loading...

Nagy hibát követett el két betörő.

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Rossz ötlet egy olyan házba betörni, ami be van kamerázva.

Két betörő egy olyan házat rabolt ki, ami történetesen be volt kamerázva. Ráadásul maszkot sem viseltek, szóval tisztán látható az arcuk, ami még inkább megkönnyíti a megtalálásukat.

Valószínűleg az egyik legrosszabb érzés lehet végignézni azt, ahogyan kirabolják a lakásunkat, bár természetesen hasznos bekamerázni, inkább végignézi az ember, és lebuktatja a tolvajokat, minthogy hagyja őket meglépni.

loading...

Így gondolkozott Sean Ornelas is, akinek nagyon jól jött az, hogy rejtett kamerát szerelt a házba. San rengeteg cuccát elvitték, azonban a videót feltöltötte a facebookra, és már több mint 400-an megosztották, így elég nagy az esély rá, hogy megtalálják a rablókat.

A két zseni maszkot sem viselt, kesztyű sem volt rajtuk, sőt a videóból az is kiderül, hogy az egyiküket Gustavo-nak hívják.

 

 

Help! Please share this video! These guys broke into my home yesterday at 5p & stole my computer, all my photos, trashed the back rooms, etc. 󾌣The short one is one is clearly identified as "Gustavo". I live in North Central Phx, so please share this video & help catch these guys!

Közzétette: Sean Ornelas – 2016. március 3.

 

Szóval 9 percen át nézhetjük Gustavóék rablását. A rendőrség pedig esélyes hogy gyorsan meg fogja találni őket, hiszen arccal és névvel nem nehéz a nyomukra akadni.Sean pedig jól tette, hogy a felvételt nem csak a rendőrségnek mutatta meg, hanem a Facebookra is feltöltötte, hiszen így emberek ezreihez-százezreihez jut el a felvétel.

Közben az is kiderült, hogy az eset alatt Sean a barátaival volt egy étteremben, és a telefonja riasztott, hogy betörtek a lakásba, de ő azt hitte, hogy csak egy sms, és így nem nézte meg.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Szólj hozzá

Hozzászólás