MENEKÜLTÁRADAT: ITTHON HATÁRVADÁSZSZÁZADOK, MACEDÓNIÁBAN MÁR RENDKÍVÜLI ÁLLAPOT

loading...

MENEKÜLTÁRADAT: ITTHON HATÁRVADÁSZSZÁZADOK, MACEDÓNIÁBAN MÁR RENDKÍVÜLI ÁLLAPOT

MENEKULTARADAT-ITTHON-HATARVADASZSZAZADOK-MACEDONIABAN-MAR-RENDKIVULI-ALLAPOT-Vegveszelyben-az-orszagunk-WWW-NETEXTRA-HU

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Napról napra egyre csak növekszik a hazánkba érkező menekültek száma. Úgy tűnik, hogy ez a folyamat egyre gyorsul.

 

Miközben (csak a csütörtöki napon) 1399 menekültet fogtak el a „zöldhatáron” a Magyar Rendőrök, jó néhány „honfitársunk” is aktivizálta magát és a könnyű kereset reményében embercsempészetbe fogott, ezzel nem csak törvényeinket sértette meg, hanem hazánk határát, így a Nemzet biztonságát is veszélybe sodorta.

A Rendőrség egy éjszaka alatt kilenc „magyar” embercsempészt fogott el.

Végveszélyben az országunk?

 

A hivatalos statisztikák szerint július hónapban még naponta 1600 – 1700 illegális határátlépő érkezett regisztráltan országunkba, de augusztus közepén már ez a szám 2000 fölé kúszott!

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: KÉREM AZ INGYENES HÍRLEVELET!

Intő jelek!
Természetesen a fenti számok a hatóságok által regisztrált, illegális határátlépők száma, viszont a valós szám ennél jóval magasabb, akár a duplája is lehet. Könnyen ki lehet számolni, hogy amennyiben sürgősen nem történik valós, és a jelenlegi határvédelemnél hatékonyabb kormányzati és hatósági intézkedés, akkor egy év múlva mekkora illegális határátlépő tömeggel kell szembenéznie a Magyar lakosságnak.

Sajnos ezek a tények!

“A szerb rendőröket lefizetjük, így minden gond nélkül Magyarországra jutunk” A videó után a cikk folytatódik!loading...

A migránsok miatt Macedóniában már rendkívüli állapotot hirdettek

 

A macedón kormány már kihirdette a rendkívüli állapotot a balkáni országba érkező illegális bevándorlók miatt. A beszámolók alapján már sem a rendőrség, sem pedig a katonaság nem képes megfékezni a menekültáradatot.

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnének az oldalunk frissítéseiről húzzák az egeret a Facebook oldalunkon a “Tetszik/Liked” gombra és pipálják ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes

A tudósítások és az elérhető információk alapján a Szalonikiből Szkopjéba tartó vonatokat több ezer migráns tartóztatta fel. Jelenleg a Katonaság és a Rendőrség közösen járőrözik a macedón–görög határszakaszon annak érdekében, hogy megpróbálják megakadályozni az illegális határátlépőket abban, hogy bejussanak az országba.

Forrás ITT és ITT

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Szólj hozzá

Hozzászólás