ÁTTÖRTEK A ZÁRT HATÁRON, FELÉNK TARTANAK! A KORMÁNYUNK KÉPES MEGVÉDENI HATÁRAINKAT?

ÁTTÖRTEK A ZÁRT HATÁRON, FELÉNK TARTANAK! A KORMÁNYUNK KÉPES MEGVÉDENI HATÁRAINKAT?
loading...

ÁTTÖRTEK A ZÁRT HATÁRON, FELÉNK TARTANAK! A KORMÁNYUNK KÉPES MEGVÉDENI HATÁRAINKAT?

ATTORTEK-A-ZART-HATARON-FELENK-TARTANAK-A-KORMANYUNK-KEPES-MEGVEDENI-HATARAINKAT-MIGRATION-MIGRANSOK-BEVANDORLAS

[cn-social-icon]

Előző cikkünkben írtuk, hogy napról napra egyre csak növekszik a hazánkba érkező menekültek száma. Úgy tűnik, hogy ez a folyamat egyre gyorsul. További részletek itt: MENEKÜLTÁRADAT: ITTHON HATÁRVADÁSZSZÁZADOK, MACEDÓNIÁBAN MÁR RENDKÍVÜLI ÁLLAPOT

 

Friss hír, hogy áttörték a határt, és Magyarország felé tart több ezer menekült.

A VálaszHu számolt be a felénk tartó újabb hullámról. Alább változtatás nélkül idézzük a cikket.Az egyenruhások hiába próbálták feltartani a tömeget: több ezren jutottak be Macedóniába.

Áttörte a rendőrkordont és bejutott Macedóniába több ezer bevándorló Görögországból szombaton, miután a rendőrök villanógránátokkal hasztalan próbálták feltartóztatni a tömeget.

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnének az oldalunk frissítéseiről húzzák az egeret a Facebook oldalunkon a “Tetszik/Liked” gombra és pipálják ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes

A Reuters hírügynökség riportere szemtanúja volt annak, hogy a macedón rendőrök a görög határ mentén két, erős fény- és hanghatással járó villanógránátot vetettek be. A Macedóniába bejutni akaró bevándorlók, menekültek tömegét ezzel azonban nem tudták feltartóztatni, több ezer ember áttört a rendőrök vonalain és bejutott a jugoszláv utódállamba.

loading...

Előző nap délután egy macedón belügyi szóvivő még azt állította, hogy Macedónia beenged bevándorlókat, de csak annyit, amennyit el tud látni, illetve el tud szállítani. Ezt megelőzően viszont, péntek reggel a rohamrendőrség könnygázt és villanógránátokat vetett be, hogy feloszlasson egy több ezer fős, bevándorlókból álló tömeget a határon.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: INGYENES HÍRLEVÉL

Az érintettek a görög Idomeni falu ésa macedón Gyevgyelija város közötti senki földjén rekedtek. A rendőrök segítésére a kormány katonákat is kivezényelt, ennek ellenére néhány százan már pénteken áttörtek a határon. A hírügynökségek szerint legtöbben Szerbiába, és onnan – Magyarországon keresztül – más uniós tagállamba szeretnének eljutni.

Szkopjéban csütörtökön jelentették be, hogy a macedón kormány kihirdette a rendkívüli állapotot az ország déli és északi határsávjában a balkáni államba érkező migránstömegek miatt. A macedón rendőrség a macedón-görög határszakaszon járőrözik, ahol megpróbálják megakadályozni a migránsokat abban, hogy bejussanak az országba.

Nikola Gruevszki macedón kormányfő a rendkívüli állapotot bejelentve azt hangsúlyozta: országának nincs kapacitása arra, hogy ellássa és segítse a naponta az országba érkező mintegy kétezer migránst. Csak az utóbbi egy hónapban majdnem 39 ezer migránst regisztráltakMacedóniában, többségük Szíriából indult útnak.

Forrás: ITT. [cn-social-icon]

Read previous post:
MENEKÜLTÁRADAT: ITTHON HATÁRVADÁSZSZÁZADOK, MACEDÓNIÁBAN MÁR RENDKÍVÜLI ÁLLAPOT.
MENEKÜLTÁRADAT: ITTHON HATÁRVADÁSZSZÁZADOK, MACEDÓNIÁBAN MÁR RENDKÍVÜLI ÁLLAPOT

MENEKÜLTÁRADAT: ITTHON HATÁRVADÁSZSZÁZADOK, MACEDÓNIÁBAN MÁR RENDKÍVÜLI ÁLLAPOT [cn-social-icon] Napról napra egyre csak növekszik a hazánkba érkező menekültek száma. Úgy tűnik,...

BEVÁNDORLÁS EURÓPÁBA – ÉS MI HOVA MENJÜNK?
BEVÁNDORLÁS EURÓPÁBA – ÉS MI HOVA MENJÜNK?

Ti küldtétek… [good_old_share] Mentálisan torzult, elmebeteg világban élünk.   Amszterdam nem fehér, keresztény európai város többé. Az idősebb hollandok pedig,...

Close