MÉGIS A HAZÁNKBA TELEPÜLNEK A MIGRÁNSOK?

MÉGIS A HAZÁNKBA TELEPÜLNEK A MIGRÁNSOK?
loading...

Mégis idetelepülnének a migránsok?

[good_old_share]

Állítólag Brüsszel elvenné a jogot attól, hogy hazánkban magunk dönthessünk a migránsokról, és a határainkon belül tartozkodó bevándorlók számáról.

Úgy alapvetően elmondható Magyarországról az (és az összes többi országról is) hogy nem örülnek a migráns helyzetnek. Persze mindenki sajnálja őket, azonban senki sem szeretné befogadni, ami nem is meglepő.

loading...

Németország példájából megtanulhattuk, hogy sok probléma történhet, ha befogadjuk a migránsok többségét, elég csak visszagondolni a szilveszteri esetre.

Persze vannak olyan menekültek, akik tényleg a háború elől menekülnek, és hálásak azért, hogy befogadják őket, de sajnos akadnak olyanok, akik ezt egyáltalán nem értékelik, és képtelenek beilleszkedni az Európai emberek közé, sőt, még olyanok is akadnak, akik megérkeznek egy országba, majd annyira a magukénak érzik az országot, hogy rögtön felháborodnak ha valami nem úgy van, ahogyan ők szeretnék, és a hála legkisebb jelét sem mutatják.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Szóval az emberek többsége ebből indul ki, és nem igazán szeretné, ha a bevándorlókat huzamosabb időre befogadná az ország, de hasonlóan vannak vele a politikusok is.

A Magyar kormány korábban arról számolt be, hogy ide nem telepítenek be migránsokat, és nem hajlandóak sok menekültet beengedni az országba huzamosabb időtartamra.

Persze sokan kételkednek ebben a kijelentésben, és sokan úgy gondolják, hogy ezt csak mondják, és közben ugyanúgy betelepítik majd a migránsokat.

Nos, most úgy tűnik, hogy ha tényleg így van, és ha a kormány nem engedné be a migránsokat, akkor sem biztos, hogy megtehetné, ugyanis Brüsszel el akarja venni azt a jogot, hogy a kormányok dönthessenek a bevándorlók beengedéséről.

Állítólag a Brüsszeli Európai Bizottság elvenné a menekültek befogadásáról való döntés jogát az Uniós tagállamoktól, és a befogadásról maga döntene "egyszemélyben", természetesen a Brüsszeli bürokratákon keresztül.

Ebben az esetben nem számítana, és nem érvényesülne a befogadó ország állampolgárainak akarata, így idegen emberek döntenének az adott ország sorsa felett. Ha így alakulna, akkor az sem számítana, hogy hazánkban a bevándorlással kapcsolatos aláírásgyüjtésnek milyen eredménye volt. Egy diktátum formájában Brüsszel egyszerűen ránkkényszeríteni az általuk meghatározott számú bevándorlót.

Az a terv, hogy az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatal, minden tagállamban irodát nyitna, és a Brüsszeli Európai bizottság döntési joggal ruházná fel a Menekültügyi Hivatalokat. Így az adott ország állampolgárainak semmi beleszólása nem lenne abba, hogy országa területére hány migráns érkezik, és azok honnan jöttek.

Neked mi a véleményed ezzel kapcsolatban? Az oldal alján megírhatod.

Forrás

Read previous post:
MÁRIS MILLIÓKAT HOZTAK AZ ÚJ TRAFFIPAXOK
MÁRIS MILLIÓKAT HOZTAK AZ ÚJ TRAFFIPAXOK

Milliókat hoztak az új traffipaxok szinte a beüzemelést követően. [good_old_share] Az autósoknak nagyon oda kell figyelniük. Kedden reggel megkezdte a...

Az orosz határ őrzéséhez a katonák nem akármilyen segítségét kapnak. Szupererős kitenyésztett terminátor kutyák védik velük az egyes szakaszokat. A kutyák Terminátorai két faj a farkas és a kutya párosításából jöttek létre a véletlen következményeként.
TERMINÁTOR KUTYÁKKAL ŐRZIK AZ OROSZ HATÁRT – VIDEÓ

Az Oroszok kitenyésztettek egy új kutyafajt, és azzal őrzik a határaikat. Az új kutyafaj sokkal gyorsabb és sokkal erősebb a...

Close