MEGHATÓ ÜZENETET HAGYOTT A TOLVAJ, AMIBEN ELMAGYARÁZZA, HOGY MIÉRT KÉNYSZERÜLT LOPNI

MEGHATÓ ÜZENETET HAGYOTT A TOLVAJ, AMIBEN ELMAGYARÁZZA, HOGY MIÉRT KÉNYSZERÜLT LOPNI

Megható levelet írt a tolvaj, amiben elmagyarázza, hogy miért kényszerült lopni.


[good_old_share]

Most keresik, de nem azért, hogy elkapják.
Valószínűleg néhányan már átélték azt, hogy ellopnak tőlük valamit. Ilyenkor általában az ember rögtön a rendőrséghez fordul, vagy megpróbálja magától megtalálni a tolvajokat.

A legtöbb tolvaj pofátlanul lop, és természetesen meg is érdemlik a börtönt. Azonban néha kialakulhatnak olyan helyzetek, amikor a tolvajt még az is megsajnálja, akitől lopott.

loading...

Így történt ez most is. Egy nő észrevette, hogy elloptak tőle valamit, azonban amikor elolvasta a levelet amit a tolvaj hagyott, rögtön megsajnálta, és most azért keresi, hogy segítsen neki.

Az ellopott tárgy egyébként egyáltalán nem volt nagy érték, hiszen csak egy szélcsengő volt.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Chrissy Marie az egyik délután a házából kilépve észrevette, hogy eltűnt az udvarra kitett pillangós szélcsengője. Chrissy rögtön sejtette, hogy valaki ellopta a szélcsengőt, aztán meglátott az asztalon egy levelet, és egy kis pénzt.

A levelet a tolvaj hagyta ott, és Chrissy nagyon megható üzenetet talált benne, így most azért keresi a tolvajt, hogy segítsen neki.

Ez állt a levélben:
„Sajnálom, hogy elloptuk a csengőjét, de az anyukánk nemrég halt meg, és mivel ő nagyon szerette a pillangókat, így a testvéremmel kiraktuk a szélcsengőt az ablakunkba. Itt az összes pénzünk, kérjük, ne haragudjon nagyon ránk. Jake”

A meghatódott anyuka rögtön lefényképezte a levelet, és feltöltötte a Facebookra, és most a tolvajokat keresi, hogy segíthessen nekik.

Persze nem ő az egyetlen, hiszen még sokan az anyuka mellé álltak, és sokan segíteni szeretnének a gyerekeken.

Persze akadnak olyanok is, akik úgy gondolják, hogy ez csak egy csel, hogy a nő ne keresse őket, azonban ez ott bukik meg, hogy akkor miért hagytak ott pénzt.

loading…


[apss_share]

loading…


Facebook hozzászólások