9 ÉVET KAPOTT A GÓLYATÁBORI ERŐSZAKOLÓ!

9 ÉVET KAPOTT A GÓLYATÁBORI ERŐSZAKOLÓ!
loading...

Kilenc évet kapott az a férfi, aki a gólyatáborban megerőszakolt egy lányt.

Másfél évvel még megtoldották a büntetését, így már kilenc év lett a büntetése, ami lássuk be, bőven kijár, talán még kevés is.

Ő az a férfi, aki tavaly az ELTE gólyatáborában megerőszakolt egy lányt. Korábban a férfi hét és fél évet kapott a bíróságtól, azonban most már személyes adattal való visszaélésben is vádolják, így a büntetését még másfél évvel súlyosbították, ezzel már összesen kilenc év a büntetése.

A másodfokon eljáró Kaposvári Törvényszék szexuális erőszakban és személyes adattal való visszaélésben találta bűnösnek a férfit. A sértetti képviselő indítványát elfogadták, miszerint a személyes adatokkal való visszaélés is megállapítható, ezért kapott másfél évvel többet, mint eredetileg.

loading...

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Persze az ügynek még nincs vége, így még nincs kizárva, hogy esetlegesen még többet kaphat.

Talán még ez a 9 év is kevés, sőt biztos hogy az, az erőszakot ennél sokkal durvábban kellene bünteti. Korábban már megírtuk a történetet a lány szemszögéből, hiszen készítettek vele egy interjút. Ezt IDE KATTINTVA ELOLVASHATJA.

De ha esetleg nem akarná hosszabban elolvasni, akkor egy rövid összefoglalót leírunk az esetről.

Az eset tavaly nyár végén történt az ELTE gólyatáborában, a lány egy harmadéves hallgató volt, aki először el sem akart menni a táborba, mert nem ismert ott senkit, aztán mégis elment az ismerősei unszolására.

A táborban a fotós erőszakolta meg, aki már út közben is furcsa volt neki, és a táborban többször is kereste. Az erőszak alatt pedig képeket is készített, amikkel később zsarolni akarta a lányt.

A lány aztán később interjút adott, és elmesélte mi történt vele, elmesélte, hogy mire gondolt az eset alatt, és hogy attól félt, hogy megöli. A férfi pedig fotózás közben mondogatta neki, hogy mosolyogjon, és fojtogatta is. A lány elmesélte, hogy nem haragszik a szervezőkre, mert szerinte segítettek neki, egyedül egy emberről gondolja, hogy ismerte a fotós előéletét, akit azóta is levegőnek néz.

Read previous post:
AZ ANONYMOUS FELTÖRTE A TERRORISTÁK OLDALAIT!
AZ ANONYMOUS FELTÖRTE A TERRORISTÁK OLDALAIT!

Az Anonymous egy hét alatt ennyit haladt az úgy nevetett „háborújukban” [cn-social-icon] Egy hete az Anonymous háborút hirdetett az Iszlám...

A MAFFIA MEGVÉDI NEW YORKOT A TERRORISTÁKTÓL!

New York legismertebb Maffia családja, a Gambino család. [cn-social-icon] Most a család egyik kulcsembere arról beszélt a TV-ben, hogy a...

Close