AZ ANONYMOUS FELTÖRTE A TERRORISTÁK OLDALAIT!

AZ ANONYMOUS FELTÖRTE A TERRORISTÁK OLDALAIT!
loading...

Az Anonymous egy hét alatt ennyit haladt az úgy nevetett „háborújukban”

[cn-social-icon]

Egy hete az Anonymous háborút hirdetett az Iszlám Állam ellen, és azt mondták hogy fel fogják törni az összes internetes portáljukat, és el fogják lehetetleníteni őket.

Nos, aki nem ismerné az Anonymoust, azoknak elmondjuk, hogy egy nagyon fejlett hacker csoport, akik szinte bármit feltörnek, és teljesen névtelenül és ismeretlenül teszik mindezt. Ráadásul szinte minden országban van „tagjuk”, köztük Magyarországon is.

loading...

Az egy hete hirdetett háborúban az Anonymous elég jól áll, mondhatni hogy majdnem az egész kapcsolattartási hálózatukat leállították egyetlen hét alatt.

Az Iszlám Állam által használt legfontosabb internetes fórumot az Anonymous hackerei teljesen leállították, és rengeteg olyan oldalt is leállítottak, amik a terrorszervezet munkáját segítik. Ezeken az oldalakon embereket toboroznak és hasonlók. (Figyelem! Érdekes kérdések a cikk végén)

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Napok óta használhatatlan az a fórum, ami a szervezet legfontosabb kapcsolattartási helye volt eddig, ezt egy szakértő is megerősítette, de hozzátette, hogy idővel úgyis találnak maguknak új helyet. Persze ezeket ismételten le lehet állítani, legalábbis a hacker csoport ezt tervezi.

Ezek mellett, még több olyan oldalt is leállítottak, amik a szervezet kommunikációját, és emberek toborzását segítette, ráadásul körülbelül húszezer olyan Twitter fiókot is leállítottak, ami szintén a terrorszervezethez köthető.

De itt még nem állt meg a hacker csoport, ugyanis tudomásunk szerint, még személyes adatokat is közzétettek a terroristákról, amik alapján körözést adhatnak ki rájuk, és elfoghatják őket. Ez igen hatékony lehet a terror elleni harc szempontjából!

Arra, hogy miért szálltak rá ennyire az oldalaikra, egyszerű a magyarázat. Az Anonymous azt mondta, hogy észre kell vennünk, hogy az internet és a közösségi média egy nagyon jó alap az Iszlám Állam kommunikációjában, és arra is jól tudják használni, hogy tagokat toborozzanak, és osszák a nézeteiket az emberek között.

Persze ebben az egészben felmerül egy nagyon érdekes kérdés is. Például az, hogy alapból a Twitter és más hasonló oldalak miért nem állítják le maguktól a terroristák oldalait, hiszen más terrorszervezetnek sem sűrűn van ugye Twittere és hasonlók.

Ha mi állandóan gyűlölködő posztokat teszünk ki, akkor a Facebook nagyon gyorsan töri a profilunkat, de a terroristáknak pedig ott van, mikor ők ezreket, sőt tízezreket ölnek. Tehát ugye az Anonymous feltöri az oldalakat, és leállítja a terrorszervezetek oldalait. De ha ők ezt meg tudják tenni, akkor miért nem inkább maga a Twitter állítja le, hiszen nekik még csak fel sem kellene törni a saját oldalukat, egyszerűen csak le kellene állítaniuk a terroristák fiókját.

Ez egy nagyon érdekes kérdés, hiszen fura, hogy egy ál-profillal rendelkező "mezei felhasználói" fiókot azonnal leállít például a Facebook, de egy globális terrorszervezet háborítatlanul rendelkezhet Facebookal, Twitterrel, és Youtube profillal is. Ezen érdemes elgondolkodni mindenkinek. Várjuk a véleményedet az oldal alján! Ezek mellett pedig saját weboldalai is vannak, amiket az Anonymousnak kell feltörnie és leállítania, mert más nem állítja le. Szerinted mi lehet ennek az oka??

[cn-social-icon]

Read previous post:
A MAFFIA MEGVÉDI NEW YORKOT A TERRORISTÁKTÓL!

New York legismertebb Maffia családja, a Gambino család. [cn-social-icon] Most a család egyik kulcsembere arról beszélt a TV-ben, hogy a...

A KÁBSZI JÓ, TUDJA EZT AURELIO
A KÁBSZI JÓ, TUDJA EZT AURELIO

Kábszerrel fogták meg a helikopterkirályt. [cn-social-icon] VV Aurelio kicsit bekábulózott, majd elindult vezetgetni, de semmi probléma. VV nyertes megteheti. VV...

Close