LERÁNTOTTÁK A LEPLET A KAMU BETEGSÉGRŐL

LERÁNTOTTÁK A LEPLET A KAMU BETEGSÉGRŐL
loading...

Ha te is találkoztál az interneten keringő, rémisztő bőrbetegséggel, akkor feltétlen olvasd el, ugyanis becsapás áldozata lettél. 

Bizonyára te is találkoztál egy olyan fényképpel az interneten, melyen a következő növény látható, egy ember bőr felületébe ültetve. Több százezer embert vettek hülyére vele, ugyanis nem egy igazi bőrbetegségről van szó, melyeket különböző kemikáliák okoznak, hanem egy hatalmas nagy átverésről.

Fogtak egyszerűen egy képet, majd photosoppal megoldották, hogy úgy tűnjön, mintha egy félelmetes daganat keletkezett volna a bőrön. Az orvosok is alátámasztották, hogy ilyen nem létezik, már csak azért sem, hiszen a kitalált daganat nem más, mint a lótusz virág termése. A hír terjesztője ellen valószínűleg eljárást fognak indítani, addig is jobb, ha minél több emberhez jut el, hogy csupán egy beteges embert tréfájáról van szó.

Read previous post:
FIGYELEM! ÚJ FACEBOOK VÍRUS TERJED, OSZD MEG!
FIGYELEM! ÚJ FACEBOOK VÍRUS TERJED, OSZD MEG!

A beszámolók szerint 1-2 napja terjed egy új vírus az interneten, melynek rengeteg Facebook felhasználó esett már áldozatául. FRISSÍTÉS: a vírus ismét...

A BILDERBERG CSOPORT IGAZ TÖRTÉNETE.
A BILDERBERG CSOPORT IGAZ TÖRTÉNETE

’1954 óra napjainkig a világ legbefolyásosabb emberei évente egyszer titokban talákoznak…” – így kezdődik Daniel Estulin 2007 decemberében megjelent könyve,...

Close