FIGYELEM! ÚJ FACEBOOK VÍRUS TERJED, OSZD MEG!

FIGYELEM! ÚJ FACEBOOK VÍRUS TERJED, OSZD MEG!
loading...

A beszámolók szerint 1-2 napja terjed egy új vírus az interneten, melynek rengeteg Facebook felhasználó esett már áldozatául. FRISSÍTÉS: a vírus ismét felütötte a fejét! A Netextra.hu szerkesztői külön felhívják a figyelmet, hogy aki az alábbi fotóhoz hasonló bejegyzésekkel találkozik, véletlenül se kattintson azokra!

Egy applikációs link jelenik meg kommentben a Facebook oldaladon, vagy a Facebook profilodban, mely így néz ki: 


Ha a linkre kattintassz, biztos lehetsz benne, hogy a vírushordozóvá válsz a Facebookon.
Az applikáció azt ajánlja fel neked, hogy megmutatja, hogy lehet más színű a Facebookod.

Igazán ha rákattintassz, annyira színes leszel, hogy mindenki téged fog mindenféle jelzőkkel illetni.
Nem érdemes bannolni azt aki a kommentet közzétette, mert ő egy ugyanolyan áldozat, mint te, hiszen ő is csak kattintott az aplikációs linkre.

Annyit tehetsz, hogy a beállításokban a moderáció menüpontban a https, http, https://,please,like,share,like and share kizárásokat beállítod és akkor nem tudnak ilyen baromságokat az üzenőfaladon megjelentetni.

loading...

Elég sok helyről gyűjtöttünk információkat és úgy látszik, hogy az igazi veszély abban rejlik, hogy a Facebook azt feltételezi rólad, hogy te is egy potenciális spammer vagy, így az oldalaknál a poszt eléréseket visszaveheti és akár bannolhatja a felhasználót.

Azt javasoljuk, hogy maradj meg a kék Facebooknál és ne dőlj be mindig a hülyeségnek, a nagy ígéreteknek.-Hir.ma

Read previous post:
A BILDERBERG CSOPORT IGAZ TÖRTÉNETE.
A BILDERBERG CSOPORT IGAZ TÖRTÉNETE

’1954 óra napjainkig a világ legbefolyásosabb emberei évente egyszer titokban talákoznak…” – így kezdődik Daniel Estulin 2007 decemberében megjelent könyve,...

A MEGETETETT TÁRSADALOM.
A MEGETETETT TÁRSADALOM

Ne ámítsuk magunkat! Aki reggelire "kakaóitalt" iszik, a laboratórium ízeit nyeli, aki eperjoghurtot kanalaz,az fűrészport fal, aki bolti citromlevet tesz...

Close