A LEGNAGYOBB RENDŐRBAKIK – VIDEÓ

A LEGNAGYOBB RENDŐRBAKIK - VIDEÓ
loading...

A legnagyobb rendőrbakik egy videón.


[good_old_share]

Vicces videó.
loading...

Néha megmutatunk néhány vicces videóösszeállítást bakikról, vagy éppen olyan emberekről, akik hihetetlen dolgokra képesek.

Most rendőrbakikat fogunk bemutatni, mert bizony ők is csak emberek, akikkel néha vicces dolgok történnek.

Valószínűleg mindenkivel történet már olyan dolgok, amikre nem szívesen emlékszik vissza. Hatalmas leégések, egy szerencsétlen lépés miatti esés és hasonló dolgok.

ilyen fajta balesetek mindenkivel megtörténnek. Nem csak a hétköznapi emberekkel, hanem bizony a rendőrökkel is, hiszen ők is csak emberek, mint mi.

Persze az esetek nagy többségéről nem készül felvétel, hiszen az embereket nem filmezik napi 24 órában, de rengeteg olyan eset van, amiről készül felvétel, és végül fel is kerül a netre, hogy mindenki kacaghasson rajta.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Tehát aki azt hiszi, hogy csak vele történnek ilyen szerencsétlen dolgok, az megnyugodhat, hogy bizony ezek mindenkivel megtörténnek, ráadásul sok esetben felvétel is készül róluk, amiket aztán az egész világ láthat a videómegosztóknak hála.
Ha tetszett a videó, akkor oszd meg másokkal is.
[apss_share]

loading…


Read previous post:
ENNYI IDŐBE TELNE ELJUTNI AZ ÚJONNAN FELFEDEZETT BOLYGÓKRA
ENNYI IDŐBE TELNE ELJUTNI AZ ÚJONNAN FELFEDEZETT BOLYGÓKRA

Ennyi időbe telne eljutni az újonnan felfedezett bolygókra. [good_old_share] Elég valószínű, hogy az eljutás nem mostanában lesz. Szerda este bejelentette...

KEZÜKKEL TÖRTÉK A JEGET A RENDŐRÖK, HOGY KIMENTSÉK A KISLÁNYT A TÓBÓL
KEZÜKKEL TÖRTÉK A JEGET A RENDŐRÖK, HOGY KIMENTSÉK A KISLÁNYT A TÓBÓL

Kezükkel törték a jeget a rendőrök, hogy kimentés a tóból a kislányt. [good_old_share] Vannak még hősök. A két rendőr a...

Close