KIAKADTAK AZ INTERNETEZŐK A BUDAPESTI ROBOGÓS MIATT – VIDEÓ

KIAKADTAK AZ INTERNETEZŐK A BUDAPESTI ROBOGÓS MIATT - VIDEÓ
loading...

Kiakadtak az internetezők a Budapesti robogós miatt.


[good_old_share]

Elképesztő videó.
loading...

Előre szólnánk, hogy a videóban látottakat szigorúan tilos utánozni.

Rengetegen készítenek videót motorozás közben, és ebben nincs is semmi. A motoros videók mindennapos dolognak számítanak, és rengetegen szeretik is ezeket a videókat.

Azonban olyan videót mint ez, bizony nem sokan készítenek.

Egy ismeretlen férfi készített egy olyan robogós videót, amin rengetegen kiakadtak, és persze rengetegen menőnek tartják.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Nem tudni, hogy a férfi kicsoda, de nem is ez a lényeg.

A férfi nem mindennapi mutatványokkal sokkolja a nézőket, és persze az autósokat.

Fontos kiemelni, hogy az ilyen mutatványok életveszélyesek, és senki se próbálja meg utánozni őket. Az jól látszik a videón, hogy a férfi valószínűleg elég profi a motorozásban, hiszen nagyon precízen hajtja végre a nem mindennapi mutatványokat.

Ettől függetlenül persze rengeteg KRESZ szabályt megszegett, és veszélyeztette a saját életét, és az autósokét is, de persze leginkább a sajátját.
Ettől függetlenül a videó nagyon látványos, és persze valamilyen szinten felháborító is, de mindenképpen érdemes megnézni.

Neked mi a véleményed?
[apss_share]

loading…


Read previous post:
A HEVESI BETÖRŐ, AKI ELALUDT AZ AJTÓBAN MENEKÜLÉS KÖZBEN
A HEVESI BETÖRŐ, AKI ELALUDT AZ AJTÓBAN MENEKÜLÉS KÖZBEN

A hevesi betörő elaludt menekülés közben. [good_old_share] Nem mindennapi történet. Mennyire kell ahhoz fáradtnak lenni, hogy elaludjunk lopás közben, és...

DRÓNFELVÉTELT KÉSZÍTETTEK A SZMOGOS BUDAPESTRŐL
DRÓNFELVÉTELT KÉSZÍTETTEK A SZMOGOS BUDAPESTRŐL

Drónfelvételt készítettek a szmogos Budapestről. [good_old_share] Látványos videó. Korábban már megírtuk, hogy a hatalmas szmog miatt, szmogriadó van Budapesten, és...

Close